Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabdaSzentgyörgyi lány az U16-os válogatottban

2019. augusztus 15., csütörtök, Sport

A Sepsi ISK kosárlabdázóját, Ioachim Adriennt beválogatták a lány U16-os román nemzeti együttesbe, amely mától a tizenhat év alattiak B-osztályos Európa-bajnokságán harcol az élmezőnybe jutásért.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

Az augusztus 24-ig tartó, huszonhárom csapatos megmérettetésnek Szófia ad otthont. A Mădălin Piperea irányította alakulatot az A-csoportba sorsolták, ahol Szlovénia, Szerbia, Izland, Montenegró és Bosznia-Hercegovina válogatottjával találkozik. Ioachimék ma 20.30 órától a bosnyákok, holnap a montenegróiak (18.15 óra), szombaton a szlovénok (16 óra), vasárnap a szerbek (16 óra) és hétfőn az izlandiak (20.30 óra) legjobbjai ellen lépnek pályára. A négy csoport két legjobb együttese jut a negyeddöntőbe. A mérkőzéseket a FIBA YouTube-csatornáján lehet élőben követni.

A román válogatott játékoskerete: Paloma Janin Cucu (Alexandriai ISK), Ioachim Adrienn (Sepsiszentgyörgyi ISK), Diana Bianca Bălăşiu (Temesvári Bega ISK), Alexia Frincu (Brassói CSU), Meira Alessandra Drăgușin (Bukaresti Admar), Alexandra Cătălina Ion (Bukaresti Champions), Laura Maria Bota (Szatmárnémeti VSK), Anisia Croitoru (Nagyváradi CSU), Alexia Maria Doba (Bukaresti Olimpia), Aria­na Maria Ercean (Szászrégeni ISK), Ele­na Alexandra Salupa (Bukaresti Admar), Ana Alexandra Ivan (Temesvári Bega ISK). (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1221
szavazógép
2019-08-15: Sport - :

Hétvégén indul a 3×3-as Román Kupa (Női kosárlabda)

Még le sem csengett igazából a 3×3-as női kosárlabda-bajnokság, a szövetség a hétvégén újra pályára parancsolja a csapatokat: szombaton és vasárnap rendezik meg a félpályás szakág Román Kupa 2019-es kiírásának első fordulóját. A kétnapos eseménynek a bukaresti műszaki egyetem mellett található Sport Aréna pályái adnak otthont.
2019-08-15: Sport - :

Szabad kártyát kapott Cori Gauff (Tenisz)

Szabad kártyát kapott, így a főtáblán kezdheti meg szereplését az év utolsó Grand Slam-tenisztornáján, a US Openen Cori Gauff.