Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásVisszavonult az Arsenal és a Chelsea ikonja

2019. augusztus 19., hétfő, Sport

Bejelentette visszavonulását Ashley Cole, az Arsenal és a Chelsea korábbi angol válogatott labdarúgója.

  • Fotó: AFP
    Fotó: AFP

A 38 esztendős balhátvéd 1999-ben az „ágyúsok” utánpótlásából került fel a felnőttcsapathoz, amelynek színeiben hét esztendőn át játszott, ez idő alatt több mint 150 mérkőzésen lépett pályára, s Arsene Wenger együttesében kétszer Premier League-et, háromszor FA-kupát, kétszer pedig Community Shieldet nyert. Cole 2006-ban a Chelsea-hez igazolt, és a „kékeknél” 229 találkozón szerepelt, trófeagyűjteményét itt egészítette ki többek között a Bajnokok Ligája és az Európa-liga serlegével. Az angol védő hazája válogatottjában is kulcsjátékossá vált, a nemzeti együttesben összesen 107 mérkőzésen lépett pályára. Cole a Premier League után megfordult az olasz Románál, majd az Egyesült Államokba igazolt, idén ja­nuárban viszont a Derby Countyhoz csatlakozott, amelyben kilenc meccsen játszott.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 938
szavazógép
2019-08-19: Sport - :

Portugál csapattal játszik a FCSB (Labdarúgás, Európa-liga-selejtező)

A román bajnoki ezüstérmes FCSB a ráadásban szerzett góllal 1–0 arányú győzelmet aratott a cseh Mladá Boleslav vendégeként, így bejutott a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének utolsó, 4. fordulójába, míg a Craiova, bár döntetlent játszott Athénban, búcsúzni kényszerült a küzdelemsorozattól.
2019-08-19: A múlt hét - Kuti János:

Elnökök a láthatáron

Bár van hét új elnökjelöltünk, a közvélemény-kutatások szerint szinte biztos, hogy még öt évig jelenlegi sótlan államfőnk, Iohannis áldásos tevékenységét leszek kénytelen élvezni. Úgyhogy ezzel már nem is foglalkozom, hanem előretekintek a szebb jövőbe, az azután következő fél évtizedre.