Természetes alapanyagokkal történő ránctalanítás /X/

2019. augusztus 20., kedd, Életmód

Ahhoz, hogy idősebb korban is szép és ápolt hatást keltsen a bőr, érdemes már fiatalabb korban elkezdeni annak védelmét és helyes táplálását. Az életünk folyamán a külső környezeti hatások, a napi stressz, a változó klíma, valamint a genetika egyaránt meghatározzák azt, hogy mennyire lesz ráncos és megöregedett valakinek a bőre. Pillanatnyilag még lehet, hogy nem látszik különösebb előjele a bőrön, de az napról-napra csak öregedni fog.

Hogyan lehetséges természetes kozmetikumokkal a bőr ránctalanítása?

A bőrben található számos olyan természetes vegyület, mely arra hivatott, hogy a sejteket fiatalon tartsa. A bőr fiatalságáért felelős természetes anyagok termelése az idő múlásával lelassul, a bőr fiatalító funkciója gyengül. Ezt a negatív folyamatot felgyorsíthatják a külső környezeti tényezők, például az UV-sugárzás vagy a mindennapi stressz.

Ha a bőr fokozott negatív hatásoknak van kitéve, akkor veszít rugalmasságából, dehidratált állapotba kerül. A káros tényezők tartós fennállása hozzájárul ahhoz, hogy kezdetben a szem környéki szarkalábak, majd ezt követően fokozatosan, az arcon található, de kezdetben még finom ráncok tartósan megmaradjanak. A bőr vízvesztett állapota, elvékonyodása miatt nagyon fontos a természetes kozmetikai ránctalanítás.

Hogyan álljunk neki a ránctalanítás helyes folyamatához?

Az idősebb korra kialakuló ráncos bőrt az határozza meg, hogy korábban mennyit tettünk a helyes bőrápolásért, bőrregenerálódásért. Mivel a nők többsége kizárólag a ránctalanításra koncentrál, ezért olyan készítményeket vásárol, mely ránctalanító hatású. Pedig a helyes ránctalanítás egyik első lépése a bőr optimális hidratáltságának helyreállítása harmonizálása.

A természetes ránctalanítás a leghatékonyabb megoldás

A természetes alapanyagokat tartalmazó készítmények közül érdemes választani, amikor a bőrünk ránctalanítása a kitűzött cél. Mivel a natúrkozmetikum olyan anyagokat tartalmaz nagyobb mennyiségben, mint a: hyaluronsav, kollagén, ami a bőrben természetes formában is jelen van, így azt tökéletesen hasznosítani tudja, magába fogadja.

Azon termékek, melyek alapanyagai között szintetikus összetevők is találhatók, nem érhetnek el hasonló hatékonyságot sem, mert a mesterséges összetevőkkel nem tud az emberi szervezet mit kezdeni.

Milyen natúrkozmetikumokat érdemes használni a hatékony ránctalanítás érdekében?

A L'amia Natura kínálatában megtalálható, a ránctalanításban hatékony eszközként használható kollagént tartalmazó gél állagú maszk, valamint egy hyaluronsavat és kollagént tartalmazó szérum. Ezek hatóanyag-tartalma kimagaslik a szokásos anti-aging készítmények közül, a többi kiegészítő alapanyagok pedig támogatják a termékek öregedésgátló és hidratáló hatását. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 690
szavazógép
2019-08-20: Életmód - :

Miért fontos a kávégépek rendszeres vízkőtelenítése? /X/

A kávégépek legnagyobb ellensége a vízkő. Ez az otthon használt készülékek esetén ugyanúgy igaz, ám minél bonyolultabb és kifinomultabb egy szerkezet, a meszes lerakódás annál nagyobb károkat tud okozni. Éppen ezért fontos, hogy az irodai kávégépeket is rendszeresen megszabadítsuk a vízkőtől, ám egyáltalán nem mindegy, hogy ehhez milyen szereket használunk.
2019-08-20: Magazin - :

Hogy mindig tudd, mi szól /X/

Van egy rakás olyan tevékenység, ami elég monoton vagy unalmas, ahhoz hogy fel kelljen dobni valamivel. Akár autóval, vonattal, busszal utazunk távoli helyekre, akár monoton munkát végzünk, még mindig fel lehet dobni egy kis zenével a tevékenységet.