Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Vendégek

2019. augusztus 21., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Vajdasági Autonóm Tartomány kereskedelmi és iparkamarájának Boško Vučurević kamaraelnök által vezetett küldöttsége tett látogatást a múlt héten a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál, ahol Édler András György elnök és Bihari Béla, az IT-tagozat elnöke fogadta őket.

  • Forrás: KMKIK
    Forrás: KMKIK

A küldöttség tagja volt Zoran Trpovski titkár is. A két régió általános gazdasági helyzetének bemutatása után az IT, a mezőgazdaság és a fémipar ágazatában lehetséges együttműködést elemezték, majd együttműködési megállapodást írtak alá. Ennek értelmében a felek szorgalmazzák a hatékony információcserét és a tagoknak nyújtandó kölcsönös segítséget, valamint együttműködnek különböző vásárok, kiállítások, üzleti fórumok, konferenciák megszervezésében és lebonyolításában.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 674
szavazógép
2019-08-21: Pénz, piac, vállalkozás - :

Mamutok górcső alatt (Kitekintő)

Az úgynevezett technológiai mamutcégek feldarabolása évek óta mind gazdasági, mind politikai értelemben a figyelem középpontjában van. Elsősorban az Egyesült Államokban, de mivel a Facebook, a Google és az Amazon a világon mindenhol a legközvetlenebb környezetünkben is jelen van, az Index alapján igyekszünk röviden összefoglalni a Szilícium-völgy esetleges felforgatásának okait, lehetőségeit és vélhető következményeit.
2019-08-21: Pénz, piac, vállalkozás - :

Százmilliárd fölött

Románia külföldi adóssága először haladta meg a százmilliárd eurós határt – jelentette a jegybank. Idén július elsején 103,67 milliárd euróra rúgott az adósság, csak az idei első félévben 4,25 milliárd euró kölcsönt vett fel az ország.