Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Apró szépséghibák

2019. szeptember 6., péntek, Nyílttér

Amikor hírét vettem, hogy már ott van a pad a központi református templom autóbusz-megállójánál, csak azt mondtam: ez már igen! Ilyen gyorsan ritkán lép az illetékes.

Dicséret és őszinte köszönet érte. De ha már lúd, legyen kövér! Hasonló gyors megvalósítást szeretnénk látni a tervezőintézettel szembeni megállónál, ahol volt valamikor pad és hátsó üvegfal is, de pad már rég nincs, és az üvegfalnak is csak a harmada maradt meg. Örömmel köszönnénk meg a közösség nevében, ha újra kényelmesen várhatnánk az autóbuszokra.

Tudtommal nem a város vezetésének, hanem a postának a gondja lehetne a levélküldeményeket fogadó, egykor szép, de már szerep nélkül maradt, már semmire sem váró piros fémtároló. Most olyanok, mint a mosdatlan utcagyerek. Ha még valaki küld postán levelet, azt a postahivatal melletti két – valamivel jobb állapotban lévő – ládába dobja. Szedjük össze azokat, amelyek csak csúfítják a városképet.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 613
szavazógép
2019-09-06: Nyílttér - :

Az utca hangja

BENKŐ CSABA, Sepsiszentgyörgy. A minap hirtelen el kellett utaznunk, és amikor hazatérésünk után a Tega alkalmazottja a következő számlát hozta, meglepetésünkre büntetés is szerepelt rajta, amiért nem tettünk ki műanyagot.
2019-09-06: Nyílttér - :

Járt köztünk egy szellemi ezermester

Most lenne 80 éves Matekovics János (született 1939. szeptember 3-án).