Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A részeg sofőr, a medve és a rendőrök

2019. szeptember 11., szerda, Közélet

Baleset helyszínére, Nagypatakra hívták a mentőt hétfő hajnalban 2 óra után. A két fiatalember azt állította, lószekérrel mentek ki a faluból Bodzaforduló felé. Egyszer csak megjelent az úton egy medve, a ló megijedt, ágaskodni kezdett, hirtelen megrántotta a szekeret, és a két férfi leesett.

Mindketten megsérültek, ezért hívták a mentőt. Az meg is jött 3 óra felé, s beszállította az áldozatokat a megyei kórház sürgősségi osztályára. Az idősebbik, a szekér utasa, súlyos sérüléseket szenvedett, a gyeplőt tartó fiatalabbik könnyebben megúszta. Testi sérüléssel járó balesetről lévén szó, reggel kiszálltak a rendőrök helyszínelni. Kiderült, a lószekér valójában személygépkocsi volt, a medve meg kanyar. A két fiatalember italozott, mielőtt autóba szállt volna. Valóban Bodzaforduló irányába mentek, a szerpentinek előtt, a falu végén a 23 éves fiatalember, aki nem a gyeplőt, hanem a kormányt fogta, nem tudta bevenni a kanyart, s úgy lehajtott az útról, hogy a kocsi beleütközött a községnévtábla beton talapzatába, majd beborult a két méter mély oldalon, s fennakadt egy fán. A sofőr és 33 éves társa kimászott a kocsiból. Sérültek lévén, hívták a mentőt. Azért, hogy ne tudódjék ki a tettük, elvánszorogtak háromszáz méternyire, s közben kitalálták a leírt mesét. A rendőrök gondatlanságból elkövetett testi sértésért, valamint ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak, s folytatják a kivizsgálást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 695
szavazógép
2019-09-11: Jegyzet - Nagy B. Sándor:

Örömhír idegenből

– Halló, szia, kerestél! Nem vettem észre a hívást, mert le volt halkítva a telefonom...
– Nem zavarlak?
– Nem zavarsz. Nos?
2019-09-11: Közélet - Iochom István:

Zajlik a kantai minorita rendház felújítása (Kézdivásárhely)

A kézdivásárhelyi minorita rendház felújításáról tartott sajtótájékoztatót tegnap délelőtt Bokor Tibor polgármester Szőcs Gyulával, a Conico Rt. vezérigazgatójával és Fejér László Ödön szenátorral az épület udvarán, majd a jelenlévőket végigvezették a helyreállítás alatt álló rendház folyosóin és termein, bemutatva az eddig elvégzett munkálatokat.