Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

CselgáncsKét második helyezés

2019. szeptember 16., hétfő, Sport

A jól megérdemelt nyári vakáció és a kemény munka mellett lezajlott félkészülési időszak után máris kenyérbe estek a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, akik az elmúlt hétvégén a nagyszebeni Úttörő Kupán mérettették meg magukat.

  • Fotó: www.tribuna.ro
    Fotó: www.tribuna.ro

A Veres László irányította együttes öt sportolóval vett rész a rangos megmérettetésen, amelyen a hazai dzsúdókák mellett bolgár, magyar, szerb, olasz, osztrák, moldovai cselgáncsozók vettek részt, de a mezőnyben ott voltak az U18-as román válogatott sportolói is. A kézdivásárhelyiek legjobb eredménye Andra Norocea (48 kg) és Gondos Réka (70 kg) nevéhez fűződik, mivel mindketten másodikok lettek. Baricz Örs (50 kg) és Vida Tamás (73 kg) ötödikként zárt Nagyszebenben, míg Kocsis István (73 kg) a hetedik pozícióban fejezte be a viadalt.

– A népes mezőnyben jól teljesítettek a cselgáncsozóim, s úgy gondolom, hogy szezonkezdésnek jó ez a teljesítmény és elégedett vagyok velük. Ezt annak tükrében is mondom, hogy a gyerekek egy-két évvel kisebbek voltak az U18-as korosztálynál, így már nem is olyan rossz az eredményünk – nyilatkozta érdeklődésünkre Veres László edző, aki elmondta azt is, hogy a céhes városbéliek legközelebb a paksi Atom Kupán lépnek tatamira. (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1137
szavazógép
2019-09-16: Sport - :

Egy arany- és egy bronzérem Târgoviştéről (Birkózás)

A sepsiszentgyörgyi sportolók egy bajnoki címmel és egy bronzéremmel, továbbá egy hetedik, valamint egy nyolcadik helyezéssel fejezték be az elmúlt hétvégén Târgoviștén megrendezett ifjúsági I-es birkózó országos bajnokság döntőjét. A megyeszékhelyiek legjobb eredménye a Sepsi-SIC-nek versenyző Orbán Norbert nevéhez fűződik, aki 61 kg-os súlycsoportban diadalmaskodott, míg a Sepsi ISK-s Narcisa Neagu az 59 kg-os kategória harmadik helyezettje lett.
2019-09-16: Máról holnapra - Nagy D. István:

Nyomdahiba? Rendszerhiba!

Megérjük-e valaha, hogy a tanévkezdés ne elkeserítő vagy egyenesen röhejes eseményektől legyen hangos? Idén a nebulók alig foglalták el helyüket az iskolapadban, máris három elgondolkodtató eset is borzolja a kedélyeket.