Bautool lapszintezők és kiegészítők /X/

2019. szeptember 17., kedd, Autóvilág–Technika

A lapszintezők használata fontos szerepet játszik abban, hogy a lapok lerakásával kapcsolatos munkavégzés technikailag és esztétikailag egyaránt sikeres legyen. Mivel folyamatosan növekednek a fizikai munkákhoz köthető elvárások, így kiemelten fontos, hogy minőségi eszközök használata által történjen a munkavégzés. A következő fejezetekben a Bautool lapszintező termékekről lesz szó, illetve a legnagyobb népszerűségnek örvendő rendszerek is felsorolásra kerülnek.

A Bautool lapszintezők előnye

Ahhoz, hogy egy munka megvalósítása magas szintű módon történjen meg, szükség van minőségi segédeszközök használatára is. Az elvégzett munkával kapcsolatban mindig elvárás, hogy a felület lerakása precíz és esztétikai szempontból kifogástalan módon történjen meg.

A Bautool termékek egyszerű kezelhetőséget biztosítanak, így mindenki által tökéletesen használható eszközöknek számítanak. A lapszintezők több különböző rendszerrel is kompatibilisek, hogy minél szélesebb körben lehessen használni az általuk nyújtott lehetőségeket. A lapszintezők és a hozzá tartozó kiegészítők széles választéka garancia a legmagasabb igények által meghatározott tökéletes végeredmény elérésére.

Száras lapszintezők

A sigma-csempevago.hu-n elérhető Bautool lapszintezők (száras kivitelben) professzionális minősége a burkoló szakemberek által is elismert tulajdonságnak számít. A szakemberek közül már egyre többen használják a mindennapi munkák során ezeket a lapszintezőket, hogy az ügyfelek még elégedettebbek legyenek a munka végeredményét illetően.

Használatuk a kisebb és nagyobb méretű lapok lerakása során jelentős segítséget nyújt a dolgozók számára. Kiemelendő tulajdonság, hogy a fejrészek többször is felhasználhatók, azonban ehhez szerszám használatát kell alkalmazni. Nagyon fontos odafigyelni a lapszintező kiválasztása során arra, hogy pontosan milyen méretű és vastagságú lapokkal kell majd dolgozni.

A lapszintező, burkolaszintező rendszerek segítségével könnyedén és egyszerűen megvalósítható a minőségi, sima felületű burkolás.

A legnépszerűbb lapszintező rendszerek

Az SKT20 lapszintező rendszer a professzionális szakemberek választása, amely 5-12 mm és 12-22 mm vastag lapokhoz, 1-5 mm fugatávolsággal érhető el. A TLS 100 lapszintező 1-2 mm fugavastagsághoz, illetve 3-12 mm vastagságú lapokhoz ajánlott.

A Kubala Ékes lapszintezők széles termékpalettája 1-2-3 mm fugavastagsághoz és 3-16 mm vastag lapokkal való munkákhoz nyújt megoldást. A Rubi Ékes lapszintező rendszerek 1-1,5 mm és 2-3 mm fugavastagságra lettek tervezve, és 3-11 mm, továbbá 11-22 mm lapvastagságot kezelnek. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 984
szavazógép
2019-09-17: Magazin - :

Férfi vagy női karikagyűrű? Van különbség? /X/

A karikagyűrű választás az első igazi nagy kompromisszumos próbatétel egy pár életében. Bár akadnak kifejezetten férfi és női típusú karikagyűrűk, ám a valóságban nem feltétlenül ekkora a különbség. Hogyan válasszunk karikagyűrűt?
2019-09-18: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kezdődik a 7. pulzArt fesztivál
A hetedik pulzArt kortárs művészeti fesztivál csütörtöki műsora: 10–13 óráig műhelyfoglalkozás – Invisible Presence 2.0 a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben (ingyenes belépés)