Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. szeptember 18., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy az eresztevényi születésű alsócsernátoni
özv. FŰZI PÁLNÉ
GAJDÓ GIZELLA
életének 89. évében 2019.szeptember 16-án elhunyt.
Drága halottunk földi maradvá­nyait 2019. szeptember 19-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra az alsócsernátoni ravatalozóházból. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
742

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy
GÁBOR VILMOSNÉ
KISS ÉVA
szerető szíve életének 81., özvegységének 13. évében 2019. szeptember 17-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2019. szeptember 19-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóházból
a helyi temetőben.
A gyászoló család
742

Részvét

„...Viszontlátásra a földnek porában, / Viszontlátásra az égi sugárban. / Viszontlátásra a hold udvarán / Vagy a Tejút valamely csillagán...”
(Reményik Sándor)
Őszinte részvéttel ­búcsúznak
KOVÁCS ÁRONTÓL
egykori osztálytársai
és tanító nénije.
1289


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik BÍRÓ BÉLÁNÉ szül. PÁLL ESZTER temetésén részt vettek, elkísérvén őt utolsó földi útján.
A gyászoló család
1288


Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt, szerető férjre, édesapára, apósra, nagytatára, TOKOS LAJOSRA. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4313392


„Ne jöjj el sírva síromig, / Nem fekszem itt, nem alszom itt: / Ezer fúvó szélben lakom, / Gyémánt vagyok fénylő havon, / Érő kalászon nyári napfény, / Szelíd esőcske őszi estén, / Ott vagyok a reggeli csendben, / A könnyed napi sietségben, / Fejed fölött körző madár, / Csillagfény sötét éjszakán, / Nyíló virág szirma vagyok, / Néma csendben nálad lakok, / A daloló madár vagyok, / S minden neked kedves dolog, / Síromnál sírva meg ne állj: / Nem vagyok itt, nincs is halál.”
(Mary Elizabeth Frye)
Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi
id. SZÁNTÓ JAKABRA ­halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott
Gyászoló családja
4313832


Akit szívünkben őrizünk, az a halál után is él. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, testvérre, nagyira és dédnagyira, özv. EGYED ERZSÉBETRE, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Nyugodjon békében.
4313844


Az idő múlik, de a fájdalom addig tart, amíg élünk. Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a dálnoki születésű uzoni
POLGÁR ÁRPÁDRA ­halálának 18. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313865


Az idő múlik, de a fájdalom addig tart, amíg élünk. Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az uzoni születésű DÉNES ­JÓZSEFNÉRE halálának tizedik ­évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Lánya, Lenke és családja
4313866


Soha el nem múló szeretettel emlékezünk az atyhai születésű kovásznai
id. IMRE INCZÉRE
halálának első évfordulóján. Lelkünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
4313876


„Midőn roncsolt anyagon / Diadalmas lelked megállt, / S megnézve bátran a halált, / Hittel, reménnyel gazdagon / Indult nem földi utakon, / Egy volt közös szent vigaszunk, / A lélek él: találkozunk!” (Arany János) Kegyelettel emlékezünk a kökösi
KOVÁCS EMMÁRA
 (szül. RÁCZ),
akit ma 13 éve kísértünk ­végső nyughelyére. N­yugodjon békében.
Szerettei
4313873

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2463
szavazógép
2019-09-18: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kezdődik a 7. pulzArt fesztivál
A hetedik pulzArt kortárs művészeti fesztivál csütörtöki műsora: 10–13 óráig műhelyfoglalkozás – Invisible Presence 2.0 a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben (ingyenes belépés)
2019-09-18: Sport - :

Fontos pontok Barcelonából (Pályakerékpározás)

Szabó Norbert, a megyeszékhelyi Sepsi-SIC pályakerékpározója két hatodik helyezéssel zárta az elmúlt hétvégén megtartott 15. Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Memorial Miguel Poblet nevet viselő viadalt. Ahogy megszokhattuk, a sepsiszentgyörgyi bringás ezúttal is sprintben és keirinben (motorfelvezetéses üldözőverseny) volt érdekelt, s összesen 130 kvalifikációs pontot kerekezett össze, amivel valószínűleg kivívta a Világkupa-indulás jogát.