Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Szíven szúrta magát

2019. szeptember 21., szombat, Belföld

Holtan találtak pénteken egy 17 éves diákot egy csíkszeredai középiskola bentlakási tanulószobájában, a mentőorvosok szerint a szíve tájékán szúrt seb volt, és feltételezhetően öngyilkosságról van szó.

  • Fotó: bucurestitv.net
    Fotó: bucurestitv.net

Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a mentőket egy diákhoz riasztották, aki állítólag felvágta az ereit, mert öngyilkos akart lenni. „A mentősök megállapították, hogy valóban öngyilkosságról van szó. A tanulószobában feküdt a földön. Jó néhány órával azelőtt bekövetkezett a tragédia” – részletezte a szolgálat vezetője.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2307
szavazógép
2019-09-21: Belföld - :

Méz a diákoknak

Jövő év január elsején lép hatályba a program, amely értelmében az iskolások havonta egy befőttesüveg mézet kapnak – jelentette be pénteken Daniel Botănoiu, a mezőgazdasági minisztérium államtitkára.
2019-09-21: Közélet - Fekete Réka:

Életműdíj Gazda Klárának

A hintázás, a fehér liliomszál tavaszi lányjáték és a hidas játékok szimbólumüzenetét elemzi Gazda Klára sepsiszentgyörgyi néprajzkutató a Nyiss kaput, új bíró című, tegnap bemutatott tanulmánykötetében. A Székely Nemzeti Múzeumban tartott kötetismertető alkalmával a kolozsvári Kriza János Néprajzi Társaság életműdíjjal tüntette ki Gazda Klárát.