Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. szeptember 26., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy
özv. NAGY D. IMRÉNÉ
EGYED TERÉZIA
szerető szíve életének 81., özvegységének 11. évében 2019. szeptember 25-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait szeptember 27-én, pénteken 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a száraz­ajtai ravatalozóháztól.
Részvétfogadás csütörtökön 17–19 óráig és a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
1259

Elhalálozás
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a kézdivásárhelyi
BORSÓ LAJOS
életének 77., házasságának 50. évében 2019. szeptember 24-én visszaadta lelkét
Teremtőjének.
Drága halottunk földi
maradványait
2019. szeptember
27-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi római katolikus
ravatalozóházból.
A gyászoló család
756
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama,
POZNA LUCICA
életének 79. évében 2019. szeptember 24-én reggel
elhunyt.
Temetése 2019. szeptember
26-án, csütörtökön 13 órakor lesz az uzoni ortodox temetőben.
Isten nyugtassa.
A gyászoló család
4314003
Megemlékezés
Szívük megpihenni tér ott lent a mélyben, lelkükre angyalok vigyáznak fent az égben. Legyen békesség velük a hosszú úton, és áldd meg őket, Istenem! Miért múlik el az élet? Miért van az, hogy nincsen visszaút? Mert minden, amit ők hoztak el nekünk, bennünk él tovább ugyanúgy. Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt édesanyánkra, GYÖNÖS IZABELLÁRA és a 12 éve elhunyt édesapánkra, GYÖNÖS JÓZSEFRE. Emlékük legyen áldott. Megemlékező istentisztelet vasárnap
a belvárosi templomban.
Szerető családjuk
4314016
Nem múlhat el egy nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Fájó szívvel emlékezünk id. ­PORZSOLT VINCÉRE, aki hat éve távozott szerettei köréből.
Gyászoló szerettei
4314017
Véget ért egy út, az életnek útja, elmentél tőlünk egy rideg, hosszú útra. Ősz dereka fájdalommal teljes, elsiratunk mindennap, emléked kedves. Kegyelettel emlékezünk a néhai MOLNÁR MATILDRA, aki egy éve percek alatt itt hagyott örökre. Bennünk él az arcod, egy meleg tekintet, szeretettel őrizzük, óvjuk emléked.
A gyászoló család
4314019
Fájó szívvel emlékezünk KATÓ (sz. DEÁK) ­ERZSÉBETRE halálának hetedik évfordulóján. Nyugodjék békében.
A gyászoló család
4313987
„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Szomorúan emlékezünk a kézdivásárhelyi id. JÁNOSI ATTILÁRA halálának ötödik évfordulóján. Emléke örökre bennünk él, hiánya
még mindig fájó.
Szerettei
4313997
Fájó szívvel emlékezünk édesapánkra, a málnási
SZÉP ISTVÁNRA halálának első évfordulóján.
Gyászoló családja
4314001
Jóságát, kedves mosolyát soha nem feledve emlékezünk a szerető édesanyára, feleségre, SZŐCS JÓZSEFNÉ GYÁRFÁS ILONA nyugalmazott tanítónőre halálának 26. évfordulóján. Emlékét örökre szívünkben őrizzük.
Bánatos szerettei
4314006
Életünknek egén fénylő csillaga voltál, itt hagytál bennünket, még csak nem is szóltál, most, hogy már kialudt az az áldott fényed, pótolhatatlan lesz a Te drága lényed. Számunkra te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét áldd meg, Atyám, s mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi édesanyánk. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni TANA (OPRA) GÉZÁNÉ szül. KEREKES ERZSÉBETRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyermekei és azok családja
4314010

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?







eredmények
szavazatok száma 241
szavazógép
2019-09-26: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Megemlékezés Szárazajtán
Szárazajtán a 75 évvel ezelőtti, 1944. szeptember 26-i magyarellenes vérengzés áldozataira emlékeznek ma a református templomban a 11 órától tartandó istentiszteleten, ezt követően a központban álló emlékműnél a helyi IKE-csoport műsorát követően elhelyezik az emlékezés koszorúit, virágait.
2019-09-26: Sport - :

Újabb sikeres rendezvénysorozat (Sportnapok, 2019)

A tizenhármas szám nem hozott balszerencsét a sepsiszentgyörgyi Sportnapok szervezőinek, hiszen a Sepsi Aréna és környéke idén is jó házigazdája volt a háromnapos rendezvénysorozatnak, emellett az időjárás is kitartott mind a sportolók, mind az eseményre kilátogatók mellett. A Székelyföld legnagyobb sportrendezvényeként számon tartott Sportnapok újfent bebizonyította létjogosultságát, péntektől vasárnapig több mint tízezren vettek részt rajta.