Elhalálozás

2019. szeptember 28., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága édesanya, nagymama, testvér, anyós, anyatárs és rokon,
özv. KOVÁCS MIKLÓSNÉ
ISTÓK KATALIN
életének 90. évében elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. szeptember
30-án 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a berecki ravatalozóháztól.
A gyászoló család
1353

Részvét
Bölön Község Önkéntes Tűzoltóságának tagjai őszinte részvétüket és együttérzésüket fejezik ki a gyászoló családnak SIMON ÁRON elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Emlékét megőrizzük.
4314070


Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a szentkeresztbányai születésű sepsiszentgyörgyi PAPP TERÉZRE halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Szerettei
1355


„Az idő múlik, de a fájdalom csak nő, mert nem hoz enyhülést a múló idő. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafönt békés boldogságot.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk FÜLÖP JÓZSEFRE, akit hat hónapja helyeztünk örök nyugalomra.
Gyászoló édesanyja, testvérei és családjaik, nagynénje és unokaöccse
1356


Nem múlhat el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Ha a bús napjaim le fognak telni, oda vágyom hozzád megpihenni. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafönt örök boldogságot. Fájó szívvel emlékezünk a ma két éve elhunyt SUCIU ETELKÁRA.
Szerettei
4313875


Nem bírtad tovább, tested megszökött, de lélekben itt maradtál szeretteid között. Fájó szívvel emlékezünk HELSDÖRFER HUBERTRE halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4314021


„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek. / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen.” (Juhász Gyula) Örökké tartó szeretettel emlékezünk ifj. FÁM GYULÁRA halálának 20. évfordulóján. Emlékét szívünkbe zártuk.
Szerettei
4314043


„Sohasem hal meg az, aki az emlékeinkben él.” (Kate Morton) Szeretettel emlékezünk PAIZS OTTÓ (Öcsi) férfifodrászra halálának tizedik
évfordulóján.
Szerető családja
4314049


Jóságát, szeretetét soha nem feledve emlékezünk a szerető édesanyára, feleségre, nagymamára, a sepsikőröspataki KISS ANNÁRA (anyuci) halálának negyedik évfordulóján. Emlékét örökre szívünkbe zártuk.
Szerettei
4314051


Kegyelettel és szeretettel emlékezünk id. DOMOKOS BÉLÁRA halálának kilencedik évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerető családja
4314063


Fájó szívvel emlékezünk a bodoki születésű sepsiszentgyörgyi id. SZAKÁCS ­ANDRÁSRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4314064


Soha el nem múló szeretettel emlékezem szeretett férjemre, VERESS JÁNOSRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Özvegye
4314066


Nem múlhat el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafent örök boldogságot. Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hete elhunyt BITAI KATALINRA.
Gyászoló szerettei
4314067

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1445
szavazógép
2019-09-27: Közélet - :

Előzetesben a rabló

A Sepsiszentgyörgyi Ügyészség rablás vádjával megkezdte a bűnügyi eljárást Ruzsa I. esetében, a megyeszékhelyi bíróság csütörtökön elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását – közölte pénteken előbbi intézmény.
2019-09-28: Sport - :

Világbajnokságot rendezne Magyarország (Kézilabda)

Magyarország jelezte szándékát a 2025-ös és a 2027-es férfi, valamint a 2027-es női kézilabda-világbajnokság megrendezésére.