Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Jimmy Cartert köszöntötte Orbán Viktor

2019. október 2., szerda, Világfigyelő

Orbán Viktor magyar miniszterelnök levélben köszöntötte fel 95. születésnapján Jimmy Carter korábbi amerikai elnököt. „Megannyi kiemelkedő alak és név található a magyar történelem lapjain, olyan emberek neve, akik figyelemre méltó és nemes cselekedeteket hajtottak végre Magyarországért és a magyar nemzetért.

Biztosíthatom arról, hogy a magyar nép sosem felejti el annak az amerikai elnöknek nevét, aki visszaszolgáltatta a Szent Koronát hazánknak, a remény sugarát hozva ezzel a vasfüggöny sötét árnyékába” – írta a miniszterelnök.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 219
szavazógép
2019-10-02: Belföld - :

Románia két jelöltet javasol

Románia várhatóan két lehetséges jelöltet is javasol az új Európai Bizottságba Dan Nica EP-képviselő (fotó) és Melania-Gabriela Ciot európai ügyekért felelős külügyi államtitkár személyében – közölte a kormánypárttól származó értesüléseire hivatkozva az Agerpres hírügynökség.
2019-10-02: Világfigyelő - :

Technokratát jelöl Magyarország

Várhelyi Olivér nagykövetet, a brüsszeli állandó képviselet vezetőjét (fotó) jelöli Magyarország uniós biztosának Orbán Viktor miniszterelnök, aki ezt hétfő este Budapesten jelentette be az EU soros elnökségét betöltő Finnország kormányfőjével, Antti Rinnével tartott közös sajtótájékoztatón. Orbán Viktor arról is beszélt újságírói kérdésre, hogy a jogállamiság Magyarországon nem jogi, hanem becsületbeli kérdés.