Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KarateHorvátországban és Lengyelországban versenyeznek

2019. október 3., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club karateszakosztálya nyolc sportolóval vesz részt a 2020-ban Budapesten rendezendő korosztályos Európa-bajnokság nemzetközi kvalifikációs versenyein.

Vass Hunor edző tanítványai az MTK Budapest csapatát erősítve indulnak egy közel tíznapos nemzetközi versenyidőszakra, amelynek első állomása a Croa­tian Open. A megmérettetésnek a horvátországi Fiume ad otthont október 4. és 6. között, majd ezt követően október 12-én és 13-án a lengyelországi Bielsko-Biała városa lesz a Polish Open házigazdája.

„Két kiemelt, pontszerzésre alkalmas kvalifikációs verseny előtt állunk, nem gondolom, hogy könnyű dolgunk lesz. A Vitályos Eszter, Bartos Norbert, Baló Hunor, Benkő Zsolt, Csorba Ede, Gödri-Martis Huba, Halmágyi Márk és Siklódi Máté nyolcasnak a magyar válogatott Eb-induló keretébe való bejutás a cél. Jelenleg Csorba Ede és Bartos Norbert rendelkezik egy-egy kvalifikációs ponttal az öt állomásos versenysorozatban” – nyilatkozta Vass Hunor.

Mivel a gyerekeknek egymást követő hétvégéken kell versenyezniük, a sportolók Budapesten maradnak, és az MTK többi tagjával közösen folytatják a felkészülést. A háromszéki edző külön kiemelte a helyi tanintézmények – Székely Mikó Kollégium, Mikes Kelemen Elméleti Líceum, Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola – méltányos hozzáállását diákjaik több mint egyhetes távollétét illetően.

A karateszakosztály köszöni Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, az Orex, a Simiro, a Twins Construct, a Comerţ Ata, a Sport Világ és a Maravet támogatását, akik segítsége nélkül kevésbé valósulhatna meg a versenyeken való részvétel. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 702
szavazógép
2019-10-03: Sport - :

Hatot vágtak az Internek (Teremlabdarúgás, II. liga)

Hat gólt lőttek, egyet sem kaptak keddi kiszállásuk alkalmával a kézdivásárhelyi futsalosok, akik a Gyergyószentmiklósi Inter otthonában szerezték meg szezonbeli második diadalukat. A KSE Futsal ennek a sikernek köszönhetően már 6 pontos, és csak rosszabb gólaránya miatt második a West Déva mögött a teremlabdarúgó II. liga második csoportjában.
2019-10-03: Sport - :

Kiütéses Bayern-győzelem (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A Bayern München kiváló mérkőzésen, idegenben 7–2 arányban diadalmaskodott az előző szezonban döntős Tottenham Hotspur felett, míg a Real Madrid hazai pályán kétgólos hátrányból ért el döntetlent a Club Brugge ellen a Bajnokok Ligája második fordulójának keddi játéknapján.