MinifociRajtol az öregfiú-bajnokság

2019. október 7., hétfő, Sport

Ma a címvédő Puskás ’87 és az OSK közötti találkozóval rajtol a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 2019/2020-as idénye. A hagyományos pontvadászat meccseit hétfőnként a Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik meg.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

A tizenkét csapatos bajnokság friss kiírását a címvédő Puskás ’87 és az OSK, az első szezon negyedik helyezettjének összecsapása nyitja meg, majd következik a Téglás Panzió és az Amicii közötti párharc. A tavalyi ezüstérmes, azaz a Mikósokk a Málnás ellen debütál a friss idényben, a harmadik helyezett Bodok pedig a Milan ellen próbálja begyűjteni első pontjait. A Novo a Skála alakulatával, míg a Szemerja a Bertis gárdájával néz farkasszemet a pontvadászat első fordulójában.

A program (Szabó Kati Sportcsarnok): 16 órától Puskás ’87–OSK, 17 órától Téglás Panzió–Amicii, 18 órától Málnás–Mikósokk, 19 órától Bodok–Milan, 20 órától Novo–Skála, 21 órától Szemerja–Bertis. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2019-10-07: Sport - :

Molnár Ede tízórás versenyen győzött (Hegyikerékpározás)

Először rendezték meg a Red Bull Vampire Trails hegyikerékpáros versenyt, amely rendhagyó módon zajlott, hiszen a résztvevők napnyugtakor párban vágtak neki a megmérettetésnek, majd tíz óra elteltével haladtak át a célvonalon. Az eseménynek szeptember 28-án és 29-én Törcsvár adott otthont, ahol a Molnár Ede–Bogdan Duca páros az első helyen végzett.
2019-10-07: Sport - :

Bukaresti vendégszereplés (Atlétika)

Szombaton a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Park sétányai adtak otthont a pénzdíjas Román Loto Cross 3800 méteres utcai futóverseny huszonkettedik kiírásának, amelyen több korosztályban több mint ezer érdeklődő állt rajthoz.