Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

MinifociRajtol az öregfiú-bajnokság

2019. október 7., hétfő, Sport

Ma a címvédő Puskás ’87 és az OSK közötti találkozóval rajtol a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 2019/2020-as idénye. A hagyományos pontvadászat meccseit hétfőnként a Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik meg.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

A tizenkét csapatos bajnokság friss kiírását a címvédő Puskás ’87 és az OSK, az első szezon negyedik helyezettjének összecsapása nyitja meg, majd következik a Téglás Panzió és az Amicii közötti párharc. A tavalyi ezüstérmes, azaz a Mikósokk a Málnás ellen debütál a friss idényben, a harmadik helyezett Bodok pedig a Milan ellen próbálja begyűjteni első pontjait. A Novo a Skála alakulatával, míg a Szemerja a Bertis gárdájával néz farkasszemet a pontvadászat első fordulójában.

A program (Szabó Kati Sportcsarnok): 16 órától Puskás ’87–OSK, 17 órától Téglás Panzió–Amicii, 18 órától Málnás–Mikósokk, 19 órától Bodok–Milan, 20 órától Novo–Skála, 21 órától Szemerja–Bertis. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön kire szavaz az elnökválasztás első fordulójában?eredmények
szavazatok száma 323
szavazógép
2019-10-07: Sport - :

Molnár Ede tízórás versenyen győzött (Hegyikerékpározás)

Először rendezték meg a Red Bull Vampire Trails hegyikerékpáros versenyt, amely rendhagyó módon zajlott, hiszen a résztvevők napnyugtakor párban vágtak neki a megmérettetésnek, majd tíz óra elteltével haladtak át a célvonalon. Az eseménynek szeptember 28-án és 29-én Törcsvár adott otthont, ahol a Molnár Ede–Bogdan Duca páros az első helyen végzett.
2019-10-07: Sport - :

Bukaresti vendégszereplés (Atlétika)

Szombaton a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Park sétányai adtak otthont a pénzdíjas Román Loto Cross 3800 méteres utcai futóverseny huszonkettedik kiírásának, amelyen több korosztályban több mint ezer érdeklődő állt rajthoz.