Felöntöttek a garatra

2019. október 9., szerda, Közélet

Két ittas sofőrt csíptek el a rendőrök hétfőn a háromszéki utakon.

  • Fotó: realitateoltului.ro
    Fotó: realitateoltului.ro

Egyiküket – egy 31 éves férfit – Sepsiszentgyörgyön kora reggel állították meg a városi rendőrség munkatársai, a másikat – egy 60 éves férfit – este a 11-es országúton. Mindkettő esetében több mint négy ezrelékes vér/alkohol szintet mutatott ki a helyszíni vizsgálat, így a kórházba kísérték őket az ittasság pontos mértékének megállapítása végett. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 273
szavazógép
2019-10-09: Közélet - Mózes László:

Gyűjteményének bemutatásával búcsúzik a múzeum (A magyar festészet napja)

A magyar festészet napja alkalmából jövő kedden megnyíló, Panteon című saját anyagával búcsúzik el közönségétől a felújítás előtt álló Székely Nemzeti Múzeum – közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Vargha Mihály, az intézmény igazgatója. Azt is elmondta, a következő időszakban újabb helyszínekre viszik tárlataikat, most éppen azon dolgoznak, hogy a Lészen ágyú című kiállítást jövő tavasszal a budapesti Magyar Nemzeti Múzeumban mutassák be, mi több, szeretnék, ha Orbán Viktor miniszterelnök Gábor Áron ágyúja mellett mondaná el március tizenötödikei ünnepi beszédét.
2019-10-09: Közélet - :

Apja autójával kalandozott

Annak beleegyezése nélkül vette kölcsön apja furgonját egy bardoci 27 éves fiatalember, akit a helyi rendőrök állítotak meg és igazoltattak.