Baleset róka miatt

2019. október 9., szerda, Közélet

Kerítésnek ütközött, majd felborult egy gépkocsi kedd reggel a Sepsiszentgyörgy és Illyefalva közötti megyei úton, miután a vezetője megpróbált kikerülni egy, az úttesten álló rókát.

  • Illusztráció: nlc.hu
    Illusztráció: nlc.hu

A helyszínre érkező közlekedésrendészek enyhe alkoholos befolyásoltságot állapítottak meg az 51 éves nőnél, aki az autót vezette, ezért a kórházba kísérték pontosabb eredményért. A balesetben az autó utasa, egy 76 éves nő – aki a hátsó ülésen foglalt helyet, és nem használta a biztonsági övet – könnyebb sérüléseket szenvedett. Őt is kórházba szállították. A hatóság gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított eljárás a sofőrrel szemben. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1329
szavazógép
2019-10-09: Közélet - :

Nem mond le Mezei János (Magyar Polgári Párt)

Nyílt levélben szólította fel lemondásra Mezei Jánost a Magyar Polgári Párt több tagja is, akik kifogásolják a pártelnök „megosztó és kirekesztő politikáját”, s kérik, vessen véget a kizárásoknak. Elfogadhatatlannak tartják továbbá, hogy Mezei a szabályokat áthágva, kiszolgáltatja és bábként vezeti az alakulatot. Tegnap délutáni sajtótájékoztatóját követően az MPP elnöke közleményében úgy fogalmazott „nem mondok le csak azért, mert ezt szeretnék az RMDSZ-es MPP-sek”.
2019-10-09: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Kegyelmet kérnek a kézdivásárhelyi fiataloknak (Beke–Szőcs-ügy)

Beadvánnyal fordult Klaus Iohannis államfőhöz tegnap Fejér László Ödön, az RMDSZ háromszéki szenátora, valamint Lomniczi Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke, a magyar legfelsőbb bíróság egykori vezetője, azt kérve az elnöktől: első mandátuma végén elemezze újra a két felső-háromszéki elítélt, Beke István és Szőcs Zoltán ügyét.