Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. október 10., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, feleség, édesanya, anyós, nagymama, testvér, rokon, jó szomszéd, a sepsikőröspataki születésűgidófalvi id. KÉSZ SÁNDORNÉ szül. KÖVÉR IRMA életének 62., házasságának 41. évében hosszú szenvedés után hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. október 11-én, pénteken 13 órakor lesz a gidófalvi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás csütörtökön 19 órától.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4314245


Fájdalommal tudatjuk, hogy id. PARATÉ MIHÁLY életének 76. évében 2019. október 8-án elhunyt.
Temetése 2019. október 11-én 13 órakor lesz a baróti ravatalozóháztól.
Részvétfogadás október 10-én 16–18 óra között, valamint a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes.
A gyászoló család
20354

„Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordotok, és megkönnyítelek titeket... S megtaláljátok lelketek nyugalmát.”
 (Máté 11:28, 29)
Szívünk mély fájdalmával, Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, após, testvér, rokon, a kisborosnyói DAMÓ GYULA nyugalmazott tanító türelemmel viselt, hosszas betegség után életének 86., házasságának 57. évében csendesen visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2019. október 11-én, pénteken 14 órakor lesz a családi háztól.
Szerettei
4314228


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MATEIU RUDOLF VALENTIN 63 éves korában elhunyt.
Temetése 2019. október 11-én, pénteken 13 órakor lesz a szemerjai új temetőben.
A gyászoló család
4314239


Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk,
ha időnk lejárt.
Hatalmas és mérhetetlen fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, jóságos feleség, édesanya, nagymama, testvér, keresztanya és rokon, a nagyborosnyói születésű id. VARGA ERZSÉBET (szül. SIMON) 74 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó földi útjára pénteken 15 órakor kísérjük a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4314234


Megemlékezés
„Búcsú nélkül távoztam tőletek, szívetekben megmaradt emlékem. Szeressétek egymást, és tartsatok össze, hisz lélekben én is veletek vagyok.” Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Hiányod fájdalom, elviselni nehéz, örökké él szívünkben a Rád emlékezés. Soha el nem múló fájdalommal és kegyelettel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára és apósra, a kovásznai id. BARA BÉLÁRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerető özvegye, gyermekei, unokái, menye
4314231


Örök hiányát érezve, jóságát, szeretetét szívünkbe zárva, fájó szívvel emlékezünk id. MADÁR JÓZSEFRE halálának nyolcadik évfordulóján.
Özvegye, gyermekei és unokái
4314241


„Ó, Istenem, miért is születtem, ha ily hamar véget ért az életem? Nekem nem fáj semmi, ez volt felettem az isteni végzés. Legdrágább kincsed ide van eltemetve, ugye, jó édesanyám, nem leszek
elfeledve? Hozzál virágot fiad sírjára, édesanyai jóságod az Isten megáldja. Szeretett testvérem, neked kívánok hosszú, boldog életet. Köszönet és búcsú mindenkinek, aki életemben szeretett engem.” Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt TÓTH BALÁZSRA (Balázskára).
Halálába bele nem nyugvó édesanyja, testvére, Csilla és keresztfia, Tomika
4314240

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1122
szavazógép
2019-10-09: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Kegyelmet kérnek a kézdivásárhelyi fiataloknak (Beke–Szőcs-ügy)

Beadvánnyal fordult Klaus Iohannis államfőhöz tegnap Fejér László Ödön, az RMDSZ háromszéki szenátora, valamint Lomniczi Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke, a magyar legfelsőbb bíróság egykori vezetője, azt kérve az elnöktől: első mandátuma végén elemezze újra a két felső-háromszéki elítélt, Beke István és Szőcs Zoltán ügyét.
2019-10-10: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
IOCHOM ISTVÁN, lapunk munkatársának 20. könyvét mutatják be ma 18 órától Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház emeleti dísztermében. A Kézdiszéki kulákok és deportáltak című könyvet Kátai Zsuzsanna tanárnő mutatja be. Házigazda: Ferencz Attila, a kézdiszéki EMNT elnöke. Közreműködnek: Héjja Ágnes és Miklós Katalin, a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum tanárai és Iochom Zsolt versmondó. A rendezvény fővédnöke: Tóth László főkonzul.