Elhalálozás

2019. október 19., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a máréfalvi születésű sepsiszentgyörgyi
özv. BARDÓCZ ÁRPÁDNÉ
OLASZ ILONA
életének 79. évében hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2019. október 21-én 14 órakor lesz a római katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.
Ezen értesítés gyászjelentőül is szolgál.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
172385

Köszönet
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben érted él, egy gyertya az asztalon érted ég, s bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk s nem felejtünk téged. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a papolci születésű sepsiszentgyörgyi özv. BODOR KLÁRA (szül. NAGY) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, mély fájdalmunkban osztoztak és részvétüket fejezték ki. Külön köszönet a tiszteletes úrnak és mindenkinek, aki segítséget nyújtott.
A gyászoló család
172381

Megemlékezés
Nem múlhat el nap, hogy ne gondoljunk rád, hiányzol közülünk, és nagyon fáj. Fájó szívvel emlékezünk LŐCSEI GIZELLÁRA (szül. BIRÓ) halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető testvérei
és azok családjai
1386


„Az idő múlik, a fájdalom csak nő, mert nem hoz enyhülést a múló idő.” Fájó szívvel emlékezünk a bodoki születésű BEDŐ JÓZSEFRE halálának 15. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
172376


Hiányod fájdalom, minden könny vigasz. Örök a perc, de az élet nem az, minden éjszaka és hajnal véget ér, s míg szívünk dobban, te örökre benne élsz. Ma három éve hagyott itt a drága feleség, édesanya, nagymama, a szerető KERCSUJ PIROSKA, aki tragikus hirtelenséggel távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott, örökké bennünk él. A viszontlátásra.
Családja
4314360


Kegyelettel és fájdalommal emlékezünk a 2016. október 20-án elhunyt sepsiszentgyörgyi KERCSUJ PIROSKÁRA (szül. PAKUCS) halálának harmadik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Ikertestvére, Ibolya, keresztgyermekei, Tünde
és Enikő, valamint családjuk
4314361


„Elmentél egy végtelen, hosszú útra, melyről visszanézni lehet, de visszajönni soha. Hazafelé nem építenek utat. De ha mégis lenne egyirányú, mely otthonod felé mutat: ugye, hazajönnél? Visszahozna a szeretet, letörölnéd arcunkról az érted hulló könnyeket.”
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk az árkosi BIRÓ ANTALRA halálának 9. évfordulóján. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod.
Szerettei
1384


Az élet csendesen megy tovább, de az emlékek elkísérnek egy életen át. Szívünkben örök szeretettel emlékezünk a rétyi id. FEJES ÁRPÁDRA, aki nyolc éve hirtelen távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4314324


Kegyelettel emlékezünk a nagybaconi KERESZTES BÉLÁRA halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
20355


„Amíg él a szeretet és az emlék, addig igazából nincs halál.” Emlékezünk felejthetetlen szüleinkre, a szárazajtai GECSE BERTALANRA halálának 14., valamint GECSE LUJZÁRA halálának 9. évfordulóján. Emlékük legyen áldott.
Szeretteik
4314325


Fájó szívvel emlékezünk RÁDULY ÁRONRA halálának első évfordulóján.
Szerettei
1384


Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de kegyetlen volt a sors, mindent összetépett. Búcsúzni sem tudtál, úgy elmentél tőlünk, mi azóta szívünkben fájdalommal élünk. De megyünk utánad, mert ez az élet rendje, befogad melletted a temető csendje. Ott majd ismét megfoghatjuk kezed, addig is pihenj, Isten veled. Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, a sepsiszentgyörgyi TÓDOR ANNÁRA (szül. VARGA), aki 2015. október 18-án itt hagyott minket. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Nyugodj békében, mama, Panna.
Bánatos özvegye, két leánya, három unokája
és azok családja
4314366

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 600
szavazógép
2019-10-19: Képzőművészet - :

Transzmisszió – a közösségi eszmény közvetítője

Nézzük a címet: Transzmisszió. Összetett szó, Transz + Misszió, (Transz = misszió...? Stefanovits Péter leleménye). A latin transire átkelést jelent. A francia transe már átcsusszanást is jelenthet, esetleg az életből a halálba...
2019-10-19: Sport - :

Sportolóink a hétvégén

KOSÁRLABDA. Nehéz és hosszú kiszállás előtt áll a Kézdivásárhelyi SE együttese, amely ma 18 órától a Szatmárnémeti VSK otthonában lép pályára a női kosárlabda Nemzeti Liga Nyugati csoportjának 3. fordulójában. A kora esti találkozón Octavian Goina, Csíki Zsolt, Bukuresti Loránd fújja majd a sípot.