Teremlabdarúgás, II. ligaA kézdivásárhelyiek nyerték a székely derbit

2019. október 24., csütörtök, Sport

Sorozatban ötödik bajnoki sikerét is begyűjtötte a KSE Futsal csapata, amelynek nem volt könnyű dolga a vendég Gyergyóremetei Kereszthegy ellen a teremlabdarúgó II. liga 5. fordulójának zárómeccsén. A céhes városiak félidőben még hátrányban voltak, de jó hajrával végül 5–2-re diadalmaskodtak.

Az odavágó-sorozat utolsó körében ízig-vérig székely rangadóra került sor a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a hazai csapat edzője, Gazda József pedig a Farkas–Damian, Gajdó, Gáll, Păun (cserék: Barbócz, Pakucs, Faragó, Bandi, Mojzi) összeállítású ötösét küldte pályára a tabella harmadik helyezettjével szemben. A háromszékiek uralták a játékot, de sajnos kevés esélyük volt a jól védekező gyergyóiakkal szemben. A párharc első gólját a vendégek szerezték, amire Păun még tudott válaszolni, ám szünetig újra zörgött a KSE Futsal hálója (1–2).

A második játékrész elején Gáll egyenlőre hozta a mérkőzést, s innen kiegyenlítődött a küzdelem. Amikor már mindenki beletörődött a döntetlenbe, felgyorsultak az események a pályán. Két és fél perccel a vége előtt a kapura törő Păunt csak piros lapos szabálytalanság árán tudták megállítani, az emberelőnybe került KSE Futsal vészkapusos taktikára váltott, és Gáll találatával először vezetett csapatunk (3–2). A folytatásban elszabadultak az indulatok, és újabb remetei játékost állítottak ki. A hazaiak ekkor ismét kihasználták az emberelőnyt, és Damian is bevette a vendégek kapuját, majd szintén az ő nevéhez fűződik a kézdivásárhelyiek ötödik gólja. A vége 5–2 lett a KSE Futsal javára, amely toronymagasan vezeti csoportját.

Teremlabdarúgó II. liga, 5. forduló: KSE Futsal–Gyergyóremetei Kereszthegy 5–2 (1–2). Gólszerzőink: Păun, Gáll (2), Damian (2). A további eredmények: Marosvásárhelyi VSK–West Déva 4–2, Korondi Junior–Gyergyószentmiklósi Inter 4–4.

A rangsor:
1. KSE Futsal       5    0    0    39–18    15
2. West Déva       3    0    2    41–22      9
3. Kereszthegy     3    0    2    33–26      9
4. Gyergyó           1    1    3    10–44      4
5. Korond             0    1    4    18–32      1
6. Marosv.*           2    0    3    27–26      0
* hat büntetőpont levonva

A 6. forduló mérkőzései (november 3.): KSE Futsal–Korondi Junior, Gyergyószentmiklósi Inter–West Déva, Marosvásárhelyi VSK–Gyergyóremetei Kereszthegy. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1855
szavazógép
2019-10-24: Sport - Tibodi Ferenc:

Hatalmasat küzdve legyőzte török ellenfelét a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Európa-kupa)

Négyszeres bajnokcsapatunk nem illetődött meg a Galatasaray hírnevétől, és végig remekül játszva, mind védekezésben, mind támadásban emberfelettit nyújtva 78–62-re diadalmaskodott a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 2. fordulójában. A Zoran Mikes edzette lányok fantasztikus első negyed után végig vezetve, a frenetikusan szurkoló nézők biztatása és tapsvihara mellett, hatalmasat küzdve szerezték meg idei első sikerüket a második számú európai klubsorozatban.
2019-10-24: Sport - :

Tarolt a Tottenham, a PSG és a City (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A Tottenham Hotspur, a Paris Saint-Germain és a Manchester City is öt gólt rúgva győzött a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A keddi forduló gólgazdagnak bizonyult, nyolc mérkőzésen 30 találatot jegyeztek.