Táborozás a Nyíresben

2019. november 1., péntek, Nyílttér

Felejthetetlen táborozásban vehetett részt a bodosi Budai József Elemi Iskola összes tanulója október 21–24. között a rétyi Nyíres Panzióban.

A gyermekek számára teljesen díjmentes vakációt a Carpe Diem Egyesület szervezte a megyei önkormányzat társfinanszírozásával és a baróti városháza támogatásával. E négy nap alatt sok minden történt: természetismerettel egybekötött túrázás a Rétyi Nyírben, séta és játszótéri kikapcsolódás a Rétyi-tó partján, kézműves-foglalkozás – bútorfestés Dóczé Boglárka tanítónő irányításával –, különböző labda- és csapatépítő játékok a panzió udvarán, esténként pedig közös éneklés és mályvacukor-sütögetés a tábortűz körül. Gyermek és felnőtt egyaránt számos élménnyel gazdagabban térhetett haza, megismervén a környék szépségeit és a táborozás közösséget összekovácsoló erejét.

Dombi Réka Hilda

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 541
szavazógép
2019-11-01: Nyílttér - :

Kontrasztba állították a múltat a jelennel

A Kontraszt fotópályázat legjobbjait díjazta a Turulmadár Ifjúsági Iroda október 24-én Sepsiszentgyörgy főterén. A díjátadót követően megnyílt a szabadtéri kiállítás is, ahol a legjobb képeket november 5-ig láthatja a nagyközönség.
2019-11-01: Nyílttér - :

Vissza kell építeni a bizalmat (Álláspont)

A barátság többnyire lassan, hosszú idő alatt alakul ki két ember között. Régebb a barátságok nagyon fiatal korban kötődtek, de megmaradtak, tartottak.