Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Rongálók akcióban

2019. november 1., péntek, Közélet

Megrongálták azt a biciklipumpát és javítófelszerelést, amelyet a Háromszéki Közösségi Alapítvány szerelt fel március végén Sepsiszentgyörgy központjában. A közhasznú berendezés a szervezet nyolcadik köztéri befektetése a városban, beszerzését hatvan lelkes kerékpáros tette lehetővé, akik a tavalyi Tekerj egy jó célért! akción gyűjtöttek adományokat erre a célra.

  • Fotó: Facebook/HKA
    Fotó: Facebook/HKA

A főtéri Bertis Gold üzletnél elhelyezett kerékpárjavító állványról a biciklipumpa tömlőjét szakították ki, ám a HKA azt feltételezi, hogy valaki(k) az egész berendezést eltüntették volna, hiszen az egyik rögzítőcsavart is meglazították – derül ki a közösségi médiában közzétett bejegyzésükből. Az alapítvány azt reméli, hamarosan fény derül a tettes(ek)re is, hiszen a kerékpárosokat célzó javítóállomás figyelőkamerák látókörébe esik. A professzionális eszközt külföldről szerezték be, több szerszám és biciklipumpa is található rajta, ezeket a kerékpározást kedvelők szükség esetén bármikor díjmentesen igénybe vehették, használhatták.

„Igyekezetünk a kár mielőbbi kijavítására összpontosul, addig is az eszköznek csupán a szerszámkészlete használható” – tájékoztatott az alapítvány. Ugyanakkor arra kérik a városlakókat, amennyiben hasonló rongálást tapasztalnak a kerékpárjavítón, mielőbb jelezzék a 0758 629 919-es vagy a 0770 997 156-os telefonszámon.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1087
szavazógép
2019-11-01: Sport - :

Hétvége a focipályákon (Labdarúgás)

1. LIGA. A legutóbbi négy mérkőzésen nyeretlen Sepsi OSK vasárnap 21 órától a FCSB csapatával játszik a Nemzeti Arénában az élvonalbeli bajnokság 15. fordulójában.
2019-11-02: Elhalálozás - :

Elhalálozás

„A szeretet soha el nem fogy.” (1 Kor. 1:13)
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, dédnagymama, anyatárs, rokon,
jó szomszéd, az árkosi
özv. VÁNCSA SÁNDORNÉ
KISS ERZSÉBET
életének 85., özvegységének 47. évében csendesen
megpihent.
Drága halottunk földi maradványait 2019. november 3-án, vasárnap 14 órakor kísérjük utolsó útjára az árkosi
ravatalozóháztól.
Részvétfogadás szombaton 17–19 óráig és a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4314607