Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. november 8., péntek, Elhalálozás

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi NAGY EDIT OLGÁRA halálának 12. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerető fia és családja
821

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy sóhaj, egy lehelet. Kegyelettel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, testvérre, sógorra, kereszttatára, a nagyajtai születésű sepsiszentgyörgyi POZNA TIVADARRA (Tibi) halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
4314623


Két éve elhunyt szeretett férjemre emlékezünk: id. SZÉKELY FERENCRE.
Özvegye, gyermekei és azok családja
4314668

„Ne adj időt az örök elmenőnek, mert itt marad mindvégig teveled.”
(Kapui Ágota)
Hiányát nehezen viselve, de hálát adva a 33 évért, amíg köztünk volt, kegyelettel és szeretettel emlékezünk KÓSA APORRA, aki hét éve távozott a földi létből.
Szerettei
4314672

Ülj le egy percre, s gyújts meg egy gyertyát, gondolj most arra, ki fentről vigyáz rád. A halállal a létnek nem szakad vége, emlékezz rá, s veled marad örökre.
Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a fotosmartonosi születésű SZÁSZ FERENCRE halálának 25. évfordulóján.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei, akik soha nem felejtik
4314678

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára és dédmamára, SERESTER TERÉZRE halálának harmadik évfordulóján. Nyugodjék békében, emléke legyen áldott.
Szerettei
4314686

Fájó szívvel emlékezünk a hat hónapja elhunyt GERGELY KATALINRA (szül. DOMOKOS). Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4314692

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2250
szavazógép
2019-11-08: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Népzene- és néptánctalálkozó
Sepsiszentgyörgyön a 31. Népzene- és Néptánctalálkozó mai programja a Tamási Áron Színházban: 19 órától a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása: Mezőség, Kalotaszeg; 21 órától táncház, házigazda: Fazakas Levente, zenekarok: Rezeda, Üver, Kalotaszegi, Heveder, Folker.
 
2019-11-08: Kármentő - Kuti János:

Tessék választani!

Még mielőtt Barack Obamát az Egyesült Államok elnökének választották volna, úgy hírlett, hogy akkor lesz Romániának magyar elnöke, mikor Amerikának néger. Most itt van a lehetőség, hogy Kelemen Hunort Románia elnökévé válasszuk. Engem személyesen fel is hívott, akárcsak régebben Orbán Viktor, de nem engedte, hogy én is megszólaljak, pedig szerettem volna beszélni vele. Gondolom, hogy Kelemen románokat is felhívott arra biztatva őket, hogy rá szavazzanak. Ha már kipróbálták a szász elnököt, ideje lenne egy magyarral is próbálkozni. Máskülönben nem volt semmiféle emberek elé való választási kampány. Nem voltak vérre menő viták és néhány vérszegény tévéadást leszámítva semmi nem utalt az elnökválasztásra.