Lakásillatosítás profi kezekben /X/

2019. november 18., hétfő, Életmód

Közeleg a tél. Ilyenkor sokkal több időt töltünk a négy fal között. A hideg estéken jól esik bebújni a fotelbe egy jó könyvvel, az ünnepek közeledtével pedig az illatoknak és hangulatoknak is jóval nagyobb szerepük van. Lássunk néhány trükköt a profiktól téli lakásillatosításhoz. 

Spóroljunk a fűtésszámlán!

Minden helyiségnek önmagában is van karaktere és illata. A könyvek utánozhatatlan aromája, az öblítőnk illata, a kedvenc parfümünk mind a levegőben terjengenek. Ha viszont tudatosan is illatosítunk, azzal sokat nyerhetünk. Még akár anyagi értelemben is.

Ha megfelelően választjuk meg a helyiség illatát, akkor az akár a hőérzetünkön is javíthat. Nyugodtan tarthatjuk 3-4 fokkal is alacsonyabban a helyiség hőmérsékletét – nem fogjuk úgy érezni, hogy kellemetlen kidugni az orrunkat a takaró alól.

Illatok az egészség szolgálatában

A jól kiválasztott illat pozitív hatással lehet a hangulatunkra, és akár a téli depresszió legyőzésében is segíthet. A megfázással és influenzával terhelt időszakban egyes illóolajok a levegő tisztítását és a fertőzések terjedésének megállítását is segíthetik. Ha megfelelő eszközzel, például ultrahangos illat diffúzorral vagy katalitikus lámpával juttatjuk a levegőbe az illóolajokat, mesterséges anyagok felhasználása nélkül teremthetünk egészségesebb környezetet.

Fontos, hogy az illóolajokból és keverékekből minél jobb minőségűeket válasszunk. Keressük a lehető legtermészetesebb megoldásokat. Szobaillatosításban sem érdemes kompromisszumot kötni. Sőt! A lakóterünk illatosítására szolgáló anyagokat is ugyanolyan gondossággal kell megválasztani, mintha parfümöt keresnénk.

Egyszerű és összetett illatok

Ha igazán profin szeretnénk illatosítani, érdemes megfogadni a Lakásparfüm szobaillatosító webáruház tanácsát, és a szupermarketekben kapható, sablonos és egyszerű illatok helyett inkább manufaktúrák különleges kreációit használni.

Az egyszerű illatok mindig kellemesek. Az átható levendula vagy eukaliptusz illat hosszú távon kellemetlen is lehet. Ha viszont az illatok egy megfelelő kreáció részei, mindig annyit és úgy érzünk belőlük, hogy az kellemes és hangulatos legyen.

A Lakásparfüm a „multis” illatok helyett inkább olyan szobaillatosító szereket forgalmaz, amelyek kis manufaktúrák gondoskodását dicsérik. Ezek az egyedi, kellemes és tartós illatok hosszú távra megalapozzák a helyiség hangulatát.

Pszichológiai trükk

A lakóhely illatosítása mellet az autók és a nyilvános terek is kaphatnak saját illatot. A megfelelő aromákat sok bolt tulajdonosa már most is használja. Egy kellemes illat kedvet csinál a vásárláshoz és ahhoz is, hogy sok időt töltsünk az adott helyen. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 527
szavazógép
2019-11-18: Magazin - :

Hogyan lehet tökéletes a szilveszteri buli? /X/

Minden évben eljön a december 31-e, amikor a barátaink vagy családtagjaink körében megünnepljük, hogy átlépünk a következő évbe. Ahhoz, hogy egy buli tökéletesen sikerüljön, három fontos dologról kell mindenképp gondoskodni: a kellékről, a zenéről és a programokról. Ha megfogadod a tanácsainkat, olyan tökéletesen fog sikerülni a parti, hogy még jövőre is erről beszél mindenki, aki ott volt!
2019-11-18: Család - :

Hogyan válasszunk karikagyűrűt? /X/

Mivel egy esküvő szervezése mondhatni, hogy teljes embert igényel, így nem szabad semmit elsietni vagy éppen az utolsó pillanatra hagyni. Esküvői ruhát is már jó előre kinézi és lefoglalja az ember, miért ne lehetne ugyanez igaz a jegygyűrűkre is?