Teremlabdarúgás, Román KupaHargita megyei ellenfelet kapott a KSE Futsal

2019. november 27., szerda, Sport

Kedd délben a Román Labdarúgó-szövetség székházában kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa 2019–2020-as kiírásának nyolcaddöntőit, valamint a negyeddöntők párosításait. A KSE Futsal együttese legyőzhető ellenfelet kapott, s a céhes városbeli alakulat egy kis szerencsével akár a legjobb négy közé is bejuthat.

  • Fotó:  Facebook / Futsal Romania
    Fotó: Facebook / Futsal Romania

A nyolcaddöntős sorsolásnál az előző Román Kupa négyes döntőjének résztvevői kiemeltek voltak, egy másik urnába a mezőny többi tagja került és így párosították össze a csapatokat. A jövő februárban sorra kerülő mérkőzéseket a gyengébben rangsorolt együttesek otthonában játsszák, a továbbjutó kiléte egyetlen összecsapáson dől majd el.

A céhes városbeli KSE Futsal könnyű ellenfelet kapott a legjobb tizenhat között, hiszen a Román Kupa Hargita megyei győztesével, a Székelykeresztúri Egyesülés csapatával találkozik. Továbbjutás esetén a Ceahlăul Piatra Neamț–FK Székelyudvarhely párharc győztesével kell harcolnia a Final Fourért. Városi és megyei rangadót is rendeznek a nyolcaddöntőben: az élvonalbeli Dévai Autobergamo a II. ligás Dévai Westtel csatázik, míg a másodosztályos Gyergyószentmiklósi Inter a bajnoki címvédő Csíkszeredai Imperial Wettel találkozik.

Teremlabdarúgó Román Kupa, nyolcaddöntők: Székelykeresztúri Egyesülés–KSE Futsal (1), Dévai West–Dévai Autobergamo (2), Gyergyóremetei Kereszthegy–Temesvári Informatika (3), Gyergyószentmiklósi Inter–Csíkszeredai Imperial Wet (4), Ceahlăul Piatra Neamț–FK Székelyudvarhely (5), Marosvásárhelyi VSK–Dunărea Călărași (6), Fortius Buzău–Kolozsvári Clujana (7), Jászvásári Poli–Galaci United (8). A negyeddöntők párosításai: 1-es párharc győztese–5-ös párharc győztese, 2–7 győztese, 3–6 győztese, 4–8 győztese. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1303
szavazógép
2019-11-27: Sport - :

Isztambulban játszik a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Európa-kupa)

Nehéz kiszállás előtt áll a négyszeres bajnok és kupagyőztes csapatunk, a Sepsi-SIC, amely ma 18.30 órától a Galatasaray otthonában lép pályára a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének ötödik mérkőzésén. A pontegyenlőségben lévő csapatok közül a zöld-fehérek az E jelzésű négyes második, míg a törökök a harmadik helyéről várják az esti találkozót, amelyet az isztambuli Ahmet Comert Sportcsarnokban rendeznek meg.
2019-11-27: Magazin - :

Díjazták az Örök tél főszereplőjét (Nemzetközi Emmy-díjak)

Magyar győzelem is született a Nemzetközi Emmy-gálán hétfő este: Gera Marinának ítélték a legjobb színésznő kategóriában a díjat. Gera Marinát a Szász Attila rendezte, Örök tél című film főszerepében nyújtott alakításáért ismerték el.