Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Épül a főtéri korcsolyapálya

2019. november 28., csütörtök, Közélet

Az időjárás nem kedvez a téli sportoknak, de a főtéri korcsolyázásról azért nem kell lemondani Sepsiszentgyörgyön: a pálya építése megkezdődött, a héten be is fejeződik, és ha beköszönt a fagy, jeget is gyárt a létesítményt működtető Sepsi Rekreatív Rt.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

Az önkormányzati cég vezetője, Bodor Loránd elmondta: akár hétfőtől is megkezdhetik a jég előállítását, de a szokatlan meleg miatt egyelőre csak éjjel, keveset tudnak ezen dolgozni, habár megfelelő hidegben három nap alatt használhatóvá lehet tenni a pályát. A korcsolyázni vágyóknak egyébként nem kell a hőmérőt lesniük: az Arénánál a fedett jégpályát már szeptember végén megnyitották, a gyermekek és a sportolók program szerint járnak, de hétvégeken a nagyközönséget is fogadják: péntek, szombat és vasárnap este 19–21, szombat és vasárnap délelőtt 11–13 óra között. A belépti díj nem változott, a felnőttek 9, a 18 éven aluliak, 60 év fölöttiek és a fogyatékkal élők 6, a legalább 15 fős csoportok tagjai fejenként 5 lejt kell fizessenek egy jegyért. (demeter)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1153
szavazógép
2019-11-28: Máról holnapra - Farkas Réka:

Liberális gesztusok

Még jóformán el sem múlt a választási győzelem mámora, és Klaus Iohannis új kormánya máris mutatja foga fehérjét. Eddig főleg csak sírtak, panaszkodtak, teli szájjal szidták a szociáldemokratákat és hátrahagyott sötét örökségüket, most végre munkába lendültek és első gesztusaik jelzik: oszladozhat a rózsaszín köd és a remény, hogy liberális irányítással végre jó útra térhet Románia.
2019-11-28: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Hatósági ellenőrzés az ünnepek előtt

Gyakoribb hatósági ellenőrzésre számíthatnak mindazok, akik élelmiszerek előállításával, forgalmazásával foglalkoznak Háromszéken. A megyei állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági igazgatóság november 28. és december 7. között átfogó akciót szervez, hogy megelőzzék az ételmérgezéseket, valamint az afrikai sertéspestis terjedését.