Felborult az autó

2019. december 5., csütörtök, Közélet

Közúti balesetet jelentettek kedd délután a bodzafordulói rendőrségnek.

A helyszínelők megállapították, hogy a Dobolló községhez tartozó Márkos közelében egy személygépkocsi egyik kereke elrobbant, és az autó az úttesten kívül felborult. 34 éves női vezetője megsérült. Alkoholszondába fújatták, a műszer nem mutatott szesztartalmat. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2019-12-05: Közélet - :

Jogtalanul vezetett

A kézdivásárhelyi rendőrök szabálysértésért megállítottak egy személygépkocsit hétfőn, és kiderült, vezetője bűncselekményt követett el.
2019-12-06: Nyílttér - :

Advent első vasárnapja, december elseje

Különleges és nagyszerű eseményt szerveztek a szentivánlaborfalvi SZIA ifjúsági alakulat tagjai a falubelieknek. Eddigelé nálunkfelé nem volt hagyomány az adventi időszak ünnepélyes megnyitása, de beigazolódott, hogy így méltóságos. Ugyanis az ifjak készítettek egy nagy méretű fenyőfa koszorút, rászereltek négy, gyertyát imitáló villany­égőt, és az egészet egy magas állványra állították a római katolikus közösségi ház tágas udvarán. Pompásan néz ki.