AtlétikaÚjabb sikeres Mikulás-futás

2019. december 9., hétfő, Sport

Szombaton a megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör huszonkilencedik alkalommal rendezte meg hagyományos gyermekversenyét, a Mikulás-futást. Az újabb sikeres megmérettetésre Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kovászna Megye Sport- és Ifjúsági Igazgatósága közreműködésével és sok támogató segítségével került sor.

Ugyan a hó hiányzott, de az idő kedvezett a szervezőknek és a résztvevőknek, így a megmérettetésen több mint 200 gyerek állt rajthoz. Ahogy már megszokhattuk, az esemény vendége volt a Mikulás, aki minden résztvevőt édességcsomaggal jutalmazott meg, a rendezők pedig a korosztályok első három helyezettjét külön díjazták. Ezek mellett nem maradt el a mindenkori tombolahúzás sem, ami után további meglepetésekkel gazdagodhattak a szerencsések. A Kovászna Megyei Vöröskereszt önkéntesei a verseny ideje alatt meleg teával szolgálták ki a résztvevőket és hozzátartozóikat.

Az idei Mikulás-futás eredménye: * 0–3 évesek, lányok: 1. Bucsi Anna, 2. Juhász Lia, 3. Szabó Abigél; fiúk: 1. Rácz Bence, 2. Albert-Tóth Márk, 3. Kuti Ádám * óvodások, lányok: 1. Dezső Anna, 2. Lakatos Gréta, 3. Lakatos Flóra; fiúk: 1. Elekes Koppány, 2. Tóth László, 3. Tulit Gergő * 0–I–II. osztályosok, lányok: 1. Sala Bíborka, 2. Elekes Dorka, 3. Bakk Léna; fiúk: 1. Csiszér Ábel, 2. Deák Márk, 3. Benkő Vince * III–IV. osztályosok, lányok: 1. Aczél Zsófia, 2. Szőcs-Dakó Jázmin, 3. Szarukán Abigél; fiúk: 1. Kulcsár Ákos, 2. Dezső István, 3. Ilyés Roland.

A verseny támogatói: Ervin-Impex, Bani Market, Best Foods Products, Weekend, Arix, Metal Group, Kandi, D-Toys, Aluco, Nali-Com, BMZ, Choco Pack, S & Z, Mondo, Bem-Balogh, Modern House, Baumeister, Ariadne, Tehno Star, Condenz, Tribel FF, Melka, Bon Sweet Bon, Romill, Fotó Köntés, Tricomserv. (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1300
szavazógép
2019-12-09: Sport - :

Huszonhatan ültek asztalhoz (Sakk)

Az elmúlt héten huszonhat ifjúsági sakkozó vett részt a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában megtartott és az ugyancsak megyeszékhelyi Szent György Lovag Sakk Klub által rendezett sakk Mikulás Kupán.
2019-12-09: Sport - :

Mozgalmas hétvége (Cselgáncs)

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói három fronton is megmérettették magukat az elmúlt hét végén, és tették mindezt eredményesen, hiszen Veres László, Czifra Attila és Vida Attila tanítványai Aradon, Bákóban és Csíkszentdomokoson is taroltak.