MinifociSzékely siker

2019. december 9., hétfő, Sport

Az elmúlt hétvégén Szegeden rendezték meg a hagyományos minifoci Egy Nemzet Tornája tizenötödik kiírását, amit Székelyföld képviseletében sepsiszentgyörgyiek nyerték meg.

A székely labdarúgók a négy magyarországi meccsből hármat tudtak megnyeri és zsinórban másodszor sikerült megvédeniük címüket. Együttesünk 2–0-ra diadalmaskodott Felvidék ellen, majd 2–1-re győzte le Délvidék csapatát, a torna harmadik meccsét 2–0-ra veszítette el a szegedi házigazdákkal szemben, míg a Kárpátalját 4–1 arányban múlta felül. Öt találattal a torna gólkirálya a sepsiszentgyörgyi Antal Alpár lett.

A végeredmény: 1. Székelyföld (+4) 9 pont, 2. Kárpátalja (0) 9 pont, 3. Szeged (+5) 7 pont, 4. Felvidék (-2) 3 pont, 5. Délvidék (-7) 1 pont. A székelyföldi csapat: Buceleanu Lóránt, Todor Árpád, Miklós Béla, Szűcs Attila, Zsigmond Tibor, Bujdosó Levente, Antal Alpár, Muntyán György, Silye Levente, Székely Szabolcs. (tibo)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1305
szavazógép
2019-12-09: Sport - :

A Puskás ’87 nyerte a forduló rangadóját (Minifoci)

Mindössze egyetlenegy gól döntött a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 9. fordulójának rangadóján, amin a címvédő és éllovas Puskás ‘87 gárdája 1–0-ra nyert a Bodok ellen.
2019-12-09: Sport - :

Vereséggel zárta az évet az FK Csíkszereda (Labdarúgás, 2. Liga)

Három döntetlen után szenvedett vereséget az FK Csíkszereda, amely a másodosztályú bajnokság 21. fordulójában 3–0 arányban kikapott a Bukaresti Metaloglobus vendégeként, így Valentin Suciu csapata a 15. helyen tölti a téli szünetet.