Frontális ütközés Maksánál

2019. december 10., kedd, Közélet

Halálos baleset történt hétfőről keddre virradó éjszaka Maksán – tájékoztatott a brassói regionális útügyi társaság.

  • Fotó: Brassói Regionális Útügyi Igazgatóság
    Fotó: Brassói Regionális Útügyi Igazgatóság

A 11-es országúton egy Kézdivásárhely irányából Brassó felé tartó személygépkocsi hajtott át a szemközti sávra, ahol egy haszongépjármű közeledett az ellentétes irányból. A két jármű frontálisan ütközött. A balesetben életét vesztette a személygépkocsi vezetője és a mellette ülő utas, a furgon sofőrje és egyik utasa súlyosan, másik két utasa pedig könnyebben sérült – mondta el lapunk megkeresésére Radu Stroe, a megyei rendőr-felügyelőség szóvivője. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 757
szavazógép
2019-12-10: Világfigyelő - :

A biztonsági helyzet javulását szolgálja (Afrika-stratégia)

Magyarország azt várja, hogy az Európai Unió készülő új Afrika-stratégiája a gazdaságfejlesztési programok végrehajtására és a biztonsági helyzet javulására összpontosítson, és ne újabb migrációs hullámok ösztönzésének dokumentuma legyen – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap Brüsszelben, az EU-tagországok külügyminiszterei tanácskozásának szünetében.
2019-12-10: Közélet - Iochom István:

A román állam az ozsdolai közbirtokosság ellen: Újabb alperesek lépnének be a perbe

Kedden került sor a kézdivásárhelyi bíróságon a visszahelyezett per második tárgyalására, ami ismét halasztással járt. Vasile Liviu Daniel bíró a következő tárgyalás időpontját 2020. február 11-re tűzte ki.