TeniszDel Potro az Australian Openen tér vissza

2019. december 16., hétfő, Sport

A januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon tér vissza az olimpiai ezüst- és bronzérmes Juan Martín del Potro, aki júniusban szenvedett súlyos térd­sérülést.

  • Juan Martín del Potro
    Juan Martín del Potro

A US Open 2009-es bajnokának kilenc hónapon belül másodszor tört el a térdkalácsa a londoni tornán, megműtötték, és az ATP honlapja szerint Melbourne-ben – a sérült játékosok számára fenntartott – védett rangsorral, 22. kiemeltként lép ismét pályára. A világranglistán 123. argentin térdproblémái miatt csak öt tornán indult el idén, és nyáron már a visszavonulást is fontolgatta. A 31 éves Del Potrónak csuklósérülés miatt négy operációra volt szüksége 2009 óta, de sikerült visszatérnie az élmezőnybe, 2016-tól kilenc ATP-tornadöntőt vívott, és tavaly a harmadik volt a ranglistán. A 115. Australian Open január 20-tól február 2-ig tart.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 294
szavazógép
2019-12-16: Sport - :

A franciák világbajnoka 25. vk-sikerét aratta (Alpesi sí )

A francia Alexis Pinturault nyerte meg Val-d’Isère-ben a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának műlesiklóversenyét, amelyet a rossz időjárás miatt szombatról vasárnapra halasztottak.
2019-12-16: Sport - :

Belga edzővel folytatja Oszaka (Tenisz)

A belga Wim Fissette irányítja a jövőben Oszaka Naominak, a japánok kétszeres Grand Slam-bajnok teniszezőjének a felkészülését.