Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

TeniszSzvitolina edzői közt Bagdatisz

2019. december 16., hétfő, Sport

A női világranglistán hatodik Elina Szvitolina stábjában kezdi meg edzői karrierjét Markosz Bagdatisz, a 2006-os ausztrál nyílt teniszbajnokság döntőse.

  • Markosz Bagdatisz
    Markosz Bagdatisz

A júliusban visszavonult, 34 éves Bagdatisz tanácsadói szerepkörben segíti majd az ukrán játékos felkészülését, aki tavaly megnyerte a WTA-világbajnokságot, s az idén elődöntőt vívott Wimbledonban és a US Openen is. Bagdatisz nyolcadik is volt a világranglistán, és 2006-ban a melbourne-i finálé mellett Wimbledonban a négy közé jutott. Négy ATP-tornát nyert, és sorozatban 12 szezonon keresztül volt a top 100 tagja. Utolsó profi meccsét a wimbledoni bajnokság második fordulójában játszotta az olasz Matteo Berrettini ellen.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1157
szavazógép
2019-12-16: Sport - :

Belga edzővel folytatja Oszaka (Tenisz)

A belga Wim Fissette irányítja a jövőben Oszaka Naominak, a japánok kétszeres Grand Slam-bajnok teniszezőjének a felkészülését.
2019-12-16: Közélet - Farkas Réka:

Beiktatták Kovászna megye új prefektusát

Elmúltak azok az idők, amikor hetekig kellett várni egy-egy kormánybiztos beiktatására, míg valamelyik miniszter időt tudott szakítani, és sorra járva a megyéket megtarthatták a hivatalos eskületételt. Ma már videokonferencián, bukaresti, központi irányítással „zsinórban” iktatnak be egyszerre 7-8 prefektust, alprefetust, sorba kapcsolva a különböző helyszíneket. Ez történt hétfő reggel is, kilenc óra után kevéssel megkezdhette mandátumát Kovászna megye új kormánymegbízottja, a Népi Mozgalom Pártja által nevesített Todor Iulian-Constantin.