Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Támogatást ígért az új nagykövet

2019. december 18., szerda, Belföld

Adrian Zuckermannal, az Amerikai Egyesült Államok romániai nagykövetével találkozott tegnap Klaus Iohannis államfő.

  • Fotó: Hotnews
    Fotó: Hotnews

A megbeszélések során Zuckerman biztosította az államfőt, hogy számíthat támogatására a jogállamiság megszilárdításában és a korrupcióellenes harcban – közölte az Államelnöki Hivatal. A nagykövet hangsúlyozta továbbá, hogy Donald Trump amerikai elnök nagyra becsüli Romániát, és ő is elkötelezetten fog hozzájárulni a két ország stratégiai partnerségének fejlődéséhez.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1159
szavazógép
2019-12-18: Belföld - :

Eltörölnék a különnyugdíjakat

Kedvezően véleményezte tegnap a képviselőház munkaügyi bizottsága a különnyugdíjak eltörléséről szóló tervezetet is. Az intézkedés alól kivételt képeznek a katonáknak és a belügyi struktúrák volt alkalmazottjainak folyósított speciális nyugdíjak.
2019-12-18: Belföld - :

Iohannis Temesváron

Mélységes szégyen tölti el amiatt, hogy 30 évvel a forradalom után, néhány kivételtől eltekintve az akkori hóhérok még szabadon járnak, és a történelem legnagyobb gyalázata, hogy még nem sikerült megtudni az igazságot az akkor elkövetett gyilkosságokkal kapcsolatban – jelentette ki hétfő este a temesvári operában tartott beszédében Klaus Iohannis államfő, hozzátéve: ezek a borzalmak nem maradhatnak büntetlenül.