Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Sörösládák az úton

2019. december 23., hétfő, Közélet

Kevésen múlott, hogy ne az árokba kössön ki egy sört szállító kamion hétfő reggel a 12 országút Tusnádfürdő és Sepsibükszád közötti szakaszán.

  • Fotó: realitatea.net
    Fotó: realitatea.net

A rendőrség közlése, valamint a közösségi hálón közzétettek szerint a teherautó vezetője az egyik élesebb kanyarban a túlzott sebesség miatt pár pillanatra elveszítette uralmát a jármű felett, a teherautót végül sikerült egyensúlyba hozni, viszont a szállítmány jelentős része az úttesten kötött ki. A Hargita megyei rendőrkapitányság szóvivője szerint az eset a fürdőváros kijáratától mintegy kétszáz méterre történt, és közel hetven láda sör borult az úttestre, amit gyorsan sikerült feltakarítani, így a forgalmat csak rövid ideig kellett leállítani félsávon. A közösségi oldalakon többen „igazi tragédiaként” írták le az esetet. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1136
szavazógép
2019-12-23: Sport - :

A Liverpool először hódította el a trófeát (Labdarúgás, klubvilágbajnokság)

A klubvilágbajnokság döntőjében a BL-győztes Liverpool hosszabbításban 1–0 arányban diadalmaskodott a Libertadores Kupa-védő Flamengo felett a brazil Roberto Firmino góljának köszönhetően. A bronzmérkőzésen a mexikói Mon­terrey döntetlenre állt a rendes játékidőt követően, végül tizenegyesekkel legyőzte a szaúdi al-Hilal csapatát Dohában.
2019-12-24: Irodalom - :

M. Szlávik Tünde: Pipitánc mobiltelefonra

A világvégével kezdődött. Szeptember óta nyaggatnak a tanítványaim, hiszek-e benne, s szerintem lesz-e. Az elején még türelmesen magyaráztam, hogy 12 órakor sincs vége semminek, csak kezdődik az újabb tizenkét óra, ahogy december 31-én is egyszerűen átfordítjuk a naptárt.