Jó adófizetők a kovásznaiak

2020. január 13., hétfő, Közélet

Múlt hétfőtől fizethetik ez évi adóikat a kovásznai polgárok. A pénzügyi hivatalban van is forgalom, a kötelességtudó lakosok igyekeznek mielőbb eleget tenni kötelezettségeiknek – mondta el érdeklődésünkre Bagoly Zsolt, a pénzügyi igazgatóság vezetője.

  • A kovásznai adóhivatal. A szerző felvétele
    A kovásznai adóhivatal. A szerző felvétele

Az igyekezet egyik oka az is, hogy aki március 30-ig befizeti ez évi adóját, tízszázalékos kedvezményben részesül. Tavalyhoz képest az inflációs ráta mértékével emelkedtek az adók Kovásznán, ez 4,6 százalékos növekedést jelent. Általában jó adófizetők a kovásznaiak, a jogi személyek tekintetében sincs különösebb probléma – fogalmazott az igazgató. Kovásznán az adóhivatal a Gábor Áron utca 10. szám alatt található, munkanapokon 7.30 és 15 óra között várják az  ügyfeleket.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1563
szavazógép
2020-01-13: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Rajtolhatnak a beruházások (Sepsiszentgyörgyi mobilitási terv)

Egy lépéssel közelebb került Sepsiszentgyörgy az elviselhetőbb forgalomhoz és valamivel jobb levegőhöz: a helyi tanács legutóbbi rendkívüli ülésén elfogadta a városi mobilitási tervben foglalt beruházások aktualizált mutatóit, a következő lépés pedig a kivitelezési szerződések aláírása lesz. Nemsokára tehát a terepen is elkezdődik az az átalakulás, amelynek végén korszerűbb és környezetkímélőbb közlekedési viszonyaink lesznek.
2020-01-13: Közélet - :

Hirtelen elhunyt Gidófalva polgármestere

Hirtelen elhunyt Berde József, Gidófalva polgármestere.