Izraelbe látogat az államfő

2020. január 18., szombat, Belföld

A kedden kezdődő háromnapos látogatás alkalmával Klaus Iohannis részt vesz Jeruzsálemben a Nemzetközi Vezetők Fórumának ötödik kiadásán, amelyet idén a holokauszt­áldozatok emlékének és az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor felszabadítása 75. évfordulójának szentelnek Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism (Emlékezzünk a holokausztra, harcoljunk az antiszemitizmus ellen) címmel – tájékoztat az Államelnöki Hivatal tegnapi közleménye.

Az esemény alkalmával Klaus Iohannis találkozik izraeli hivatali kollégájával, Reuven Rivlinnel.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2020-01-18: Belföld - :

Csak ürügy a kétfordulós választás

Victor Ponta, a Pro Románia párt elnöke tegnapi resicabányai sajtótájékoztatója alkalmából kifejtette: véleménye szerint előrehozott parlamenti választások lesznek Romániá­ban, a kétfordulós polgármester-választást viszont nem fogják bevezetni, mert ezt valójában a liberálisok sem akarják.
2020-01-18: Belföld - :

Hírsaláta

FLOREA TANÁCSADÓJA IS BESZÁLLT A CIGÁNYOZÁSBA. Dorin Florea egyik tanácsadója, Claudiu Maior szerint több vásárhelyi lakos is népszavazást szeretne a polgármester gyerekvállalásos ötletéről, amely révén az állam gyakorlatilag szociális alapon szabályozná, hogy ki vállalhat gyereket és ki nem.