Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2020. január 24., péntek, Elhalálozás

Részvét
A volt Vadrózsák művészegyüttes és a gépgyár volt Forrás néptáncegyüttesének tagjai őszinte részvétüket fejezik ki kolléganőjüknek, Andorkó Anikónak édesapja elhunytakor érzett fájdalmában.
4315832


Megemlékezés


Egy év telt el nélküle, nehéz, szomorú év, elvesztése felfoghatatlan. Nagyon fáj, s ez örökre így marad, de te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Fájó szívvel emlékezünk a nagybaconi BOÉR ENIKŐRE halálának első évfordulóján.
Csendes álma fölött őrködjön az örök szeretet.
Szerettei
20383

Másképp lenne minden, hogyha köztünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk a bibarcfalvi születésű nagybaconi BOÉR ENIKŐRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Unokatestvérei, Évike és Jenő
4315838

Az életed úgy múlt el, mint egy pillanat, de emléked szívünkben örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk a baróti id. VÁRHEGYI MÓZESRE halálának 27. évfordulóján.
Szerető családja
20384


Az évek múlnak, de az emlékek maradnak. Fájó szívvel emlékezem a néhai baróti LUKÁCS VIKTORRA halálának 11. évfordulóján. Gondoskodása, szeretete felejthetetlen.
Emlékét szívemben mindig őrizni fogom.
Bánatos leánya
20385


Hiányát mindennap érezve, emlékét szívünkbe zárva, fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága jó édesapánkra, a zágoni id. SZABÓ ALBERTRE, aki ma tizenegy éve adta vissza lelkét Teremtőjének. Pihenése legyen békés.
Gyermekei
1556


A szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát csak az élők érzik. Jóságát és szeretetét örökre szívünkbe zárva emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KARSAI ILONÁRA (szül. KÉSZ) halálának nyolcadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
4315663


Szomorú szívvel emlékezünk SINKA BÉLÁRA halálának első évfordulóján. Nyugodjék békében.
Szerettei
4315700


Sok szál gyertya ég, könnycsepptől áznak, lelketekre odafenn az angyalok vigyáznak.
Már nincsenek szavak, melyeket suttog a szátok, ma lehajtott fejjel, némán emlékezünk rátok – szüleinkre, a nagyajtai id. DEÁK ZOLTÁNRA, aki egy éve és DEÁK ZSUZSANNÁRA, aki három éve távozott szerettei köréből. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes.
Szeretteik
4315759


Csak egy emlék maradt minden. Egy gyönyörű emlék, az, hogy itt éltél köztünk és velünk lehettél. Itt élsz a szívünkben, sose feledünk el. Fájó szívvel emlékezünk drága édesapámra, a homoródkarácsonyfalvi születésű dr. KUSZTURA JÁNOS fogorvosra halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4315768


Fájó szívvel emlékezünk az árkosi születésű dicsőszentmártoni özv. ANTAL MAGDOLNÁRA (szül. TÓTH) halálának negyedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
4315772


Elmentél, pedig sok dolog lett volna még, megtölteni szépséggel a családod életét. Elmentél és veled együtt eltűnt a remény, de lelkünk egy darabja utadon elkísér. Veled vagyunk most is, te pedig velünk vagy, mert szeretetünk irántad oly végtelen nagy. Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. VARGA JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló szerettei
4315781


„Kérlek, hozd vissza csak egy kósza pillanatra, mert azt akarom hinni, hogy talán itt maradna. Kérlek, hozd vissza csak, hogy átöleljem még egyszer, mert azt akarom hinni, hogy majd ettől
ébred fel.” Fájó szívvel emlékezünk a barátosi születésű sepsiszentgyörgyi BOROS JÓZSEFRE halálának hatodik évfordulóján.
Szerettei
4315783


Múlnak az évek, de szeretettel és kegyelettel emlékezünk id. BERSZÁN ÁRPÁDRA, akit ma három éve kísértünk utolsó útjára.
Nyugodjék békében.
Szerető családja
4315792


Ott pihensz, ahol nem fáj semmi. Nyugalmadat nem zavarja senki. De emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Virágot viszünk egy néma sírra, de őt ezzel már nem hozhatjuk vissza. Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor három éve távozott közülünk a szeretett feleség, édesanya és nagymama, BARTHA LENKE (szül. AMBRUS).
Őt örökké szerető családja
4315803


Amíg él a szeretet és az emlék, addig igazából nincs halál. Emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. DONÁTH SÁNDORRA halálának második évfordulóján.
Nyugodjék békében.
Szerettei
4315805


Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk id. BALOGH SÁNDORRA halálának harmadik évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szeretett családja
4315808


Telnek a napok, múlnak az évek, akik nagyon szerettünk, nem feledünk téged. Fájó szívvel gondolunk id. TARTÁN LÁSZLÓRA (Tarzánra), aki ma négy éve itt hagyott bennünket. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4315809


Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. Búcsúzni sem tudtál, úgy elmentél tőlünk, mi azóta szívünkben fájdalommal élünk. De megyünk utánad, mert ez az élet rendje, befogad melletted a temető csendje. Ott majd ismét megfoghatjuk kezed, addig is pihenj, Isten veled.
Fájó szívvel emlékezünk a kilyéni VARGYASI SÁNDORRA halálának hatodik hónapjában. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Gyászoló szülei, testvére, Edit és családja
4315827


Lelked, remélem, békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk. Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk, rád örökkön örökké emlékezünk. Fájó szívvel emlékezünk DÉSZPA MAGDOLNÁRA (szül. KOVÁCS) halálának 13. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4315833

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 262
szavazógép
2020-01-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Hóünnep Kovásznán
Január 25-én, szombaton hóünnepet tartanak Kovásznán, a Lőrincz Zsigmond Sípályánál. A rendezvény 9 órakor kezdődik a télisport-versenyekre való benevezéssel. 11 órakor Kovászna Város Ifjúsági Fúvószenekara szolgáltat térzenét Kertész Barna karnagy vezetésével, 18 órakor fáklyás lesiklást tartanak a sípályán. Lesz tábortűz, 21 óráig DJ Sound Noise szolgáltatja a zenét. A versenyekre a benevezés díjtalan.
2020-01-24: Magazin - Nagy D. István:

Gazdagabb kínálattal kecsegtetnek (Dimansions Fesztivál )

Idén június 19 és 21 között az oltszemi Mikó-kastély újból otthont ad a második kiadásához érkezett, látogatóit az 1980-as, 90-es és 2000-es évek popslágereivel kecsegtető diMANSIONS retró zenei fesztiválnak. A szervezők az előző évi rendezvény tapasztalatait, illetve az idei fesztivál előadóit és újdonságait szerdán ismertették, illetve pár távlati elképzelésről is beszámoltak.