Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Beszakadt a jég az autó alatt

2020. január 27., hétfő, Közélet

A rétyi tó jegén akart szórakozni terepjárójával egy 49 éves sepsiszentgyörgyi férfi vasárnap dél körül. Ám a jég beszakadt, s a gépjármú részlegesen elsüllyedt.

  • Fotó: covasnamedia.ro
    Fotó: covasnamedia.ro

Személyi sérülés nem történt. A pórul járt autót még aznap megpróbálták kihúzni, de nem jártak sikerrel, beesteledett, s a mentést felfüggesztették. Hétfőn 11 órakor újra nekiláttak a kiemelésének, a rendőrség közlése szerint 16 óra körül fejezték be, ezúttal eredményesen. A rendőrség a gépkocsivezetőre 1000 lejes bírságot rótt ki „csendháborításért és a közúti forgalom megzavarásáért”, közölte érdeklődésünkre Radu Stroe rendőrségi szóvivő. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2052
szavazógép
2020-01-27: Sport - :

Spanyolország megvédte címét (Férfi kézilabda, Európa-bajnokság)

A spanyol férfi kézilabda-válogatott megvédte Európa-bajnok címét, mivel az olimpiai kvalifikációs kontinenstorna tegnapi stockholmi döntőjében 22–20-ra legyőzte Horvátország csapatát. A győztes csapat kijutott a tokiói olimpiára, és az ezüstérmeshez, illetve a bronzérmeshez hasonlóan kvalifikálta magát a jövő januári egyiptomi világbajnokságra.
2020-01-28: Emlékezet - :

Uzon egyszerű hősei

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy ember öröklétű legyen, hogy sokáig emlékezzünk rá? A ma embere arra gondolhat, hogy azok, akikre sokan emlékeznek, szépek, tehetségesek, híresek, kivételesek voltak. De vannak egyszerű emberek is, akiknek a munkája felett átsiklunk, nem is jut el a tudatunkig, hogy nélkülük a mindennapok üresebbek lettek volna.