Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KökösTűzifa kedvezményesen

2020. február 5., szerda, Közélet

Nem ingyen és nem is nagyon olcsón, de mindenképp kedvező áron biztosít tűzifát a jogosultaknak a kökösi polgármesteri hivatal. A fa méteréért 170 lejt kell fizetni, ehhez még a szállítási költség is hozzáadódik – tudtuk meg a napokban Silviu Tăraș polgármestertől.

  • Pontozás alapján utalnak ki tűzifát Kökösön
    Pontozás alapján utalnak ki tűzifát Kökösön

Korábban a jelentkezés sorrendjében juthattak kedvezményes árú tűzifához a kökösiek, most azonban új szabályzat lépett érvénybe. Eszerint az igénylőket szociális helyzetük szerint rangsorolják. Előnyt élveznek az idősek, a betegek, az egyedülállók, a kisgyermekes családok, de az iratcsomók pontozásánál számításba veszik a jövedelmet is – magyarázta a kedvezményes tűzifa kiutalásának mikéntjét a községvezető. Most, az év elején negyven család vihet haza a tanácsi erdőből származó fát. Őket 89 kérvényező közül választották ki.

Kökösnek a dobollói részen van erdőtulajdona, a jogosultaknak onnan saját költségükön kell hazaszállítaniuk a tüzelnivalót.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2052
szavazógép
2020-02-05: Kármentő - Nagy B. Sándor:

Az élet szép

Hétfő reggel arra ébredtem, hogy tökéletesen szép és kerek a világ. Ritkán érzek így, főleg hétfőn. Általában nem is magamtól ébredek, s miután föleszmélek, azonnal úrrá lesz rajtam a felelősségtudat. Mert hát a napi és heti gondok...
2020-02-05: Belföld - :

Sürgősségi rendeletet hozott a kormány (Előrehozott választások)

Az előrehozott parlamenti választásokkal kapcsolatos sürgősségi rendeletet fogadott el tegnap a kormány. Ludovic Orban miniszterelnök az ülés előtt elmondta: az Állandó Választási Hatósággal (AEP) folytatott egyeztetés nyomán kidolgoztak egy tervezetet, amely az előrehozott választások esetén előálló helyzetet szabályozza, mivel jelenleg nincs pontos törvényi keret erre.