LabdarúgásFelkészülési mérkőzéseket nyert a Kézdivásárhelyi SE

2020. február 10., hétfő, Sport

Kettős győzelmet aratott szombaton a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely a negyedosztályban érdekelt Brassói Corona és a Sepsi OSK II. ellen játszott felkészülési körmérkőzést. A kék-fehér mezesek február 14-én vonulnak edzőtáborba.

  • Fotó: Tofán Levente
    Fotó: Tofán Levente

A harmadosztály márciusi rajtjára készülő kézdivásárhelyi csapat legerősebb játékoskeretével kezdte a találkozót, a brassói gárda elleni első félidőben a Bunduc – Pakucs, Tankó, Damian, Gajdó – Gazda, Păun, Kanyó – Babei, Popa, Veress összetételű kezdő 2–1-re nyert Emilian Popa és Veress Zsombor találataival. Az OSK II. elleni második játékrészben pályára lépett Cîrstian, Fozocoș, Kovács és Gáll is, a céhes városi labdarúgók pedig a megyeszékhelyi együttestől kölcsönbe érkező támadó, Veress Zsombor két találatával győztek.

„Jó ütemben halad a felkészülés, jó tesztmeccseket játszottunk, és örülünk annak, hogy olyan játékosok érkeztek, akiknek van kötődésük a klubhoz, gondolok Kovács Szabolcsra vagy az OSK által kölcsönadott Veress Zsomborra, aki a papírformaságok elintézése után nagy hasznunkra lehet a tavaszi szezonban. Tankó Zsolttal is sikerült megegyeznünk, így ő is folytatja, de más visszatérőkkel is számolunk” – fogalmazott kérdésünkre Gazda József játékos-edző.

A Kézdivásárhelyi SE február 14-én egyhetes edzőtáborba vonul, addig véglegesítik a játékoskeretet. A tervek szerint 15-én a Sepsi OSK II. csapatával játszanak újabb edzőmeccset Sepsiszentgyörgyön, majd 22-én Székelyudvarhelyen mérik össze erejüket a szintén harmadosztályban szereplő gárdával. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1555
szavazógép
2020-02-10: Emlékezet - József Álmos:

Műkedvelő színjátszás (Mikó 160)

A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium megalapításának 160. évfordulója alkalmából József Álmos helytörténész, a tanoda nyugalmazott tanára több részből álló, illusztrációkban gazdag sorozatában eleveníti fel az iskola történetének eddig kevésbé ismert mozzanatait: többek között az első világháború idején történteket, a kollégium étkezdéjét, a Borsszemjankó faliújságot.
2020-02-10: Sport - :

Vendégként győzött a Győr a román bajnok ellen (Kézilabda, Bajnokok Ligája)

A címvédő Győri Audi ETO KC szombaton 29–20-ra nyert a Râmnicu Vâlcea otthonában, viszont az FTC-Rail Cargo Hungaria 35–31-re kikapott az orosz Rosztov-Don csapatától Érden a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában.