Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Szennyezett a forrásvíz

2020. február 10., hétfő, Közélet

A beszivárgások miatt szennyezett, fogyasztásra alkalmatlan a Sepsiszentgyörgy melletti Erős-oldalban található források vize, közölte a városháza.

  • Fotó: Vargyasi Levente
    Fotó: Vargyasi Levente

A közegészségügyi igazgatóság szakemberei hetente végeznek laboratóriumi ellenőrzéseket, a hétfői eredmény nem megfelelő minőséget mutatott. Konkrétan a Honvéd-kút, a Csaba-forrás és az Erős-oldali patak melletti forrás, valamint a sorompóval szembeni sós-kénes forrás vizéről van szó. Amint a víz megtisztul, jelzik a lakosságnak, mondotta Czimbalmos-Kozma Csaba városgazda. Hozzátette, a Szemerja negyedi Büdöskút vize fogyasztható. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2051
szavazógép
2020-02-10: A múlt hét - Kuti János:

Megbukott Orban, éljen Orban!

Olvasom, hogy míg a rossz Orbán (Viktor) tíz éve Magyarország miniszterelnöke, addig mi 15 miniszterelnököt fogyasztottunk el. Legutóbb a mi jó Orbanunkat (Ludovicot) buktatták meg. A legrövidebb ideig fungálók közül egyik 3 napig kormányzott. De voltak 12, illetve 13 napig uralkodók is.
2020-02-10: Közélet - Nagy D. István:

Kétnyelvűséget szorgalmaz a jogvédő szolgálat (Bevásárlóközpont Sepsiszentgyörgyön)

Levélben fordult a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat a Sepsi Value Centre néven bevásárlóközpontot építő Prime Kapital ingatlanfejlesztő és befektető csoport vezetőségéhez, amelyben a térség nyelvi és etnikai arányainak tiszteletben tartását kérik a cégtől. A szolgálat magyar alkalmazottak foglalkoztatását, illetve a magyar feliratok kihelyezését szorgalmazza a majdani létesítmény kapcsán.