Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2020. február 14., péntek, Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a vargyasi születésű uzoni
DIMÉNY BÉLA
életének 67. évében türelemmel viselt betegség után 2020. február 12-én
csendesen elhunyt.
Drága halottunk temetése 2020. február 14-én, pénteken 14 órakor lesz az uzoni református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4316143

Megemlékezés
Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz, és ez így is marad. Fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi MIKLÓS JENŐRE halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Édesanyja, testvére, Ibolya és családja, húga, Ida és családja
4316160
Őrizzük a hangját, mosolyát, egész lényét, mert nem halt meg ő, még mindig él nekünk. Csak messze távozott, hol meg nem érinthetjük. Oly szomorú nélküled élni, Téged mindenütt hiába keresni. Téged várni, aki már nem jössz többé, de szeretni fogunk mindörökké. Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a mikóújfalusi FAZAKAS PÁVELRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szeretteik
4380/b
Kiknek szívében örökké élsz, titokban várják, hogy visszatérsz. Emlékezünk a kilyéni
id. DOMBORA GYULÁRA halálának 6. hetében. Pihenése legyen csendes, nyugalma áldott.
A gyászoló család
4383/b
Vannak dolgok, melyek örökké fájnak, nem gondolunk rájuk, mégis visszajárnak. Időnként újra a lelkünkbe marnak, és minden egyes alkalommal mélyebb sebet hagynak. Az idő gyógyít, ezt mondják a bölcsek, de néha érezzük, semmivel sem könnyebb. Az évek elrohannak, de a fájdalom marad, mely életünk végéig a lelkünkhöz tapad. Fájdalommal emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BALOGH MÁRIA MAGDOLNÁRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4316174
„Ha lehull egy csillag az égből, nyomában égő seb fakad, de vérrubintok fényes útja örökké fáj a fény alatt.” Van fájdalom, mely a földön marad, van szeretet, mely a síron túl is ugyanaz. Fájó szívvel emlékezünk a baróti
DEÁK ANTALRA halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
20390
Búcsúzni sem tudtál, úgy mentél el tőlünk, mi azóta szívünkben fájdalommal élünk. Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak szívem súgta halkan, hogy Isten veletek. Fájó szívvel
emlékezünk a málnási
id. KÖLCZE ZOLTÁNRA halálának harmadik évfordulóján.
Gyászoló özvegye és szerettei
4316125
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FINYÁK MARIKÁRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei: férje, fia,
testvére és családja
4316132
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a mikóújfalusi
dr. SZÁSZ ISTVÁNRA halálának hatodik hetében.
Gyászoló szerettei
4316141
Üres lett az udvar, csendes a ház, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt, az idő elmúlhat, szállnak az évek, amíg élünk, velünk lesz fájó emléked. Fájó szívvel emlékezünk a négy éve elhunyt maksai ZÖLDE ILONÁRA. Nyugalma legyen békés,
emléke áldott.
Szerettei
4316142
Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha velünk nevetnél, de hiába keresünk, elmentél örökre, sírodon a sok virág a szeretet jele.
Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk felejthetetlen,
drága lányunkra,
LÁSZLÓ GIZELLÁRA
halálának harmadik
évfordulóján.
Bánatos szülei,
testvére, Ildikó, sógora, Gyuszi,
keresztleánya, Andrea férjével, Andrással és mindazok,
akik őt szerették
4316145
Elmentél tőlünk egy hideg téli napon, azóta tiéd a csend, a nyugalom. Megpihenni tértél a temető csendjébe, fájdalmat hagyva szeretteid szívében. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a gidófalvi id. KÖLCZE ANDRÁSRA, akit ma hat éve kísértünk utolsó útjára. Emléke mindörökké szívünkben él.
Szerettei
4316146
Ma hét hete, hogy életének 71. évében elhunyt a zoltáni születésű barátosi ILYÉS ALBERT. Hiányát nagyon érezzük. Drága emlékét örökre szívünkbe zártuk. Nyugodjon békében.
Szerettei
4316147

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 249
szavazógép
2020-02-14: Sport - :

Elhunyt Wichmann Tamás

Hosszan tartó, súlyos betegség után szerdán 72 éves korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes magyar kenus.
2020-02-14: Máról holnapra - Farkas Réka:

Sikerek és kudarcok

A nagy bukaresti összevisszaságban, amikor új szövetségek születnek, az ellenfelek hirtelen baráttá válnak, az eddigi partnerek pedig ellenséggé, rég nem látott mértékben dübörög a parlamenti törvénygyár, a kormány sürgősségi rendeletek áradatával szabályozna általa fontosnak vélt ágazatokat, az alkotmánybíróság pedig gondos apaként osztogatja nevelő célzatú nyakleveseit, buksisimogatásait.