ÖkölvívásFury átgázolt Wilderen

2020. február 24., hétfő, Sport

A brit Tyson Fury a hetedik menetben technikai KO-val legyőzte az amerikai Deontay Wildert a Las Vegas-i gálán, ezzel ő lett a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka.

  • Fotó: M4 Sport
    Fotó: M4 Sport

A két bokszoló 2018 decemberében már összecsapott egymással, akkor úgy lett döntetlen a találkozó végeredménye, hogy a 31 éves Fury a kilencedik és a tizenkettedik menetben is a padlón volt. A szombati folytatásban a veretlen sztárok összecsapásán a kihívó a harmadik és az ötödik menetben is földre küldte a 34 éves Wildert, aki ráadásul többször is elcsúszott. A hetedik etapban aztán az amerikai sarkából bedobták a törölközőt, mire a bíró beszüntette az egyoldalú küzdelmet az MGM Arenában.

„Akad még egy vén fickó a tó körül, aki talán szeretne tőlem egy kis csiklandozást – célzott Fury honfitársára, Anthony Joshuára. – Ha ez megtörténik, akkor ennyi lenne, kiteljesedne a profi pályafutásom.”

Tyson Fury 31 mérkőzéséből 30 győzelemnél és egy döntetlennél tart, míg ellenfele 43. profi meccsén először maradt alul.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1446
szavazógép
2020-02-24: Sport - :

Magyar diadal Ukrajnában (Férfi kosárlabda, Eb-selejtező)

A magyar férfi kosárlabda-válogatott nagy hajrával 62–60-ra legyőzte Ukrajnát tegnap Zaporizzsjában az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában.
2020-02-24: Sport - :

Simona Halep nyert Dubajban (Tenisz)

Megnyerte Simona Halep a 2 643 670 dollár összdíjazású dubaji WTA-torna döntőjét, miután szombaton három szettben (3:6, 6:3, 7:6) diadalmaskodott a kazah Jelena Ribakina felett. A világranglista második helyén álló román teniszező 2015 után másodszor nyert Dubajban, valamint pályafutása huszadik tornagyőzelmét ünnepelhette.