Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2020. március 16., hétfő, Elhalálozás

„Istenünk, kérünk, vedd
helyettünk oltalmadba őt, tárd ki kapudat nyugodni
vágyó lelke előtt.”
Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk,
 hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, déditata,
após és rokon,
a bitai születésű
GERENDI ISTVÁN
életének 83. évében március 14-én távozott közülünk.
Utolsó útjára 2020. március 16-án 14 órakor kísérjük
a bitai református
temetőben.
Emléke szívünkben él.
Gyászoló özvegye
és családja
1646

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. DOMOKOS JÓZSEF temetésén részt vettek,
 sírjára virágot helyeztek,
fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4316642
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága ­halottunk,
CSOMA ELVIRA
(sz. BACSÓ)
temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház intenzív osztály és reumatológia munkaközösségének, orvosainak lelkiismeretes munkájukért.
A gyászoló család
4397/b

Megemlékezés
Csillag volt, mert szívből szeretett, s mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint lenyugvó nap, de szívünkben él, és ott marad.
Emlékezünk a sepsikőrös­pataki SÁNTHA JULIANNÁRA (szül. SZÉP) halálának
harmadik évfordulóján.
Szerettei
4316554
„Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szerettek.” Szomorú szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a mikóújfalusi NYÁGULY ATTILÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emlékét szívünkben őrizzük.
Családja
4316624
Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szeretünk, és hiányzol nagyon. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Téged elfelejteni soha nem lehet, csak muszáj az életet élni nélküled. Nem halljuk a hangod, nem látjuk az arcod, hiába szólítunk, te már azt nem hallod. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel téged nem hozhatunk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Fájó szívvel emlékezünk a bitai id. BITAI ERNŐRE, aki 11 éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4316639

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1905
szavazógép
2020-03-16: Sport - :

Sportvilág

Atlétika. Várhatóan 200 méteren indul a tokiói nyári olimpián Caster Semenya, a dél-afrikaiak 800 méteren kétszeres ötkarikás aranyérmes atlétája. A dél-afrikai versenyző pénteken 23.49 másodperc alatt teljesítette a második legrövidebb távot, az olimpiai szint 22.8 másodperc.
2020-03-16: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
A FAPADOS KULTÚR CAFÉBAN március 17-én, kedden 20 órától a kézdivásárhelyi Udvartér Teátrum Karinthy kávéház című előadása látható. Kiss László egyéni előadóestjét Kolcsár József rendezte. A helyek száma korlátozott, helyfoglalás szükséges a fapados.ro honlapon, a Facebook-oldalon, a 0741 531 960-as, a 0729 879 030-as telefonszámon vagy személyesen a kávézóban. A jegy ára 10 lej személyenként, helyben fizetéssel.