Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

TeniszElmarad a salakpályás idény

2020. március 20., péntek, Sport

Az ATP eredetileg április 27-ig, a WTA május 2-ig függesztette fel sorozatait. Szerdán június 7-ére módosították ezt – olvasható a férfi és a női teniszszövetség közös közleményében.

  • A tizenkétszeres Roland Garros-győztes, Rafael Nadal
    A tizenkétszeres Roland Garros-győztes, Rafael Nadal

Azt már korábban bejelentették, hogy az eredetileg május 24. és június 7. között tervezett Roland Garros francia nyílt bajnokságnak új időpontot kerestek, jelen tervek szerint a versenyt szeptember 20. és október 4. között rendeznék meg. Ez ugyanakkor azt is jelentheti, hogy a US Open amerikai nyílt bajnokságot is át kell ütemezni, a két verseny között ugyanis jelen állás szerint mindössze egy hét telne el. A legtöbb salakos versenyt nem biztos, hogy át tudják ütemezni az egyébként is sűrű őszi időszakra a füves és a kemény pályás mérkőzések közé, Olaszországban pedig nem meglepő módon már lemondták az idei salakos tornát. Ha minden jól alakul, a naptár változásai nem érintik a wimbledoni bajnokságot, a torna jelenlegi kezdődátuma június 29., a férfi döntőt július 12-én tartanák. A teniszezőknél másfél héttel ezelőtt szakadtak félbe a küzdelmek, azóta egyetlen tornát sem rendeztek meg.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2331
szavazógép
2020-03-20: Sport - :

Tom Brady Floridába igazolt (Amerikai futball)

Hivatalosan bejelentette Tom Brady, a New England Patriots irányítója, hogy véget ér hosszú és sikeres karrierje a csapatnál. A hatszoros Super Bowl-győztes, 42 éves játékos a Tampa Bay Buccaneers együttesénél folytatja pályafutását.
 
2020-03-20: Magazin - :

Legalább egy év kell a vakcina kifejlesztéséhez

A koronavírus izolációja ellenére is hosszú idő, legalább egy év szükséges a hatásos vakcina kifejlesztéséhez – mondta a vírus izolációját végző kutatócsoport vezetője az M1 csatorna műsorában. Kis Zoltán közölte: néhány kísérlet semmit sem ér, vagyis akkor tekinthető hatásosnak egy szer, ha több ezres populáción eredményes a tesztelése.