Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

HáromszékHárman meggyógyultak

2020. március 31., kedd, Közélet

A kormányhivatal kedd délutáni összesítése szerint a megyében 135-en vannak intézményes karanténban és 3399-en házi elkülönítésben, mindannyian orvosi ellenőrzés alatt.

  • Fotó: Digi24
    Fotó: Digi24

Az elmúlt 24 órában két személy esetében feloldották a karantént, 249-nél pedig a lakhelyi elkülönítést, egészségi állapotuk jó, és betartották a hatóságok utasításait – áll a prefektúra közleményében.

Kolozsvárról érkezett hírekből azt is megtudtuk, hogy ma kiengedték az ottani járványkórházból az első három háromszéki koronavírusos beteget, a kovásznai házaspárt és fiuk barátnőjét. A megyei hatóságok továbbra sem közölnek hivatalos adatot a megyében található betegek számáról, egy félhivatalos internetes oldal szerint Háromszéken 13 koronavírusos beteg van.

A rendőrök és csendőrök az elmúlt 24 órában is folytatták az ellenőrzéseket, 94 bírságot szabtak ki 132 400 lej értékben a kijárási korlátozások megszegéséért.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1981
szavazógép
2020-03-31: Belföld - :

Kérvényezhető a kényszerszabadság

Szerdától fogadják az igényléseket a kényszerszabadságra küldött alkalmazottak juttatását fedező állami alapokra – jelentette be kedden Violeta Alexandru munkaügyi miniszter.
2020-04-01: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tisztelt Előfizetők, kedves Olvasóink!
A koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott központi és helyi intézkedések a Háromszék megjelenését jelen állás szerint nem befolyásolják: továbbra is mindennap lesz újság.