Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Végleges a fúzió

2020. április 1., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Lezárult a Vodafone Romania és a UPC fúziója, ennek értelmében az utóbbi jogi értelemben is megszűnik – közölte tegnap a távközlési vállalat.

  • Forrás: Index.hu
    Forrás: Index.hu

A UPC ügyfeleit a Vodafone veszi át, szerződéseik változatlanok maradnak. A számlák kifizetésénél is csupán a kiállító neve változik, azok az ügyfelek, akik mindkét szolgáltatóval szerződésben állnak, két számlát fognak kapni – közli a vállalat. A Vodafone 23 éve telepedett meg Romániában a Vodafone Group leányvállalataként. A világcég különféle divíziói 24 országban kínálnak mobil, 19-ben pedig vezetékes távközlési szolgáltatásokat. Tavaly év végén a csoport 625 millió ügyfélnek nyújtott mobiltelefonos szolgáltatást, 27 millió ügyfélnek vezetékes távközlési szolgáltatást, TV-szolgáltatást világszerte 22 millió ügyfélnek biztosítottak.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 178
szavazógép
2020-04-01: Pénz, piac, vállalkozás - :

Alulfinanszírozott egészségügy

A bruttó nemzeti össztermék (GDP) 5,2 százalékát költötte az egészségügy finanszírozására Románia 2017-ben, ami az uniós országok közül a legalacsonyabb arány – áll a tegnap közzétett Eurostat-jelentésben.
2020-04-01: Belföld - :

Továbbra sincs fertőzött Hargita megyében

Romániában már csak Hargita megyében nem regisztráltak egyetlen koronavírus-fertőzöttet sem. A megye tisztifőorvosa szerint ez annak tulajdonítható, hogy Hargita megyébe elsősorban Németországból, Ausztriából, Hollandiából, Svédországból, Dániából és Magyarországról érkeztek haza vendégmunkások, míg a román megyékbe a legtöbben Európa legfertőzöttebb országaiból: Olaszországból és Spanyolországból tértek haza.