Frissített Bukarest

2020. április 18., szombat, Belföld

Ma déli jelentésében a stratégiai kommunikációs törzs (SKT) Háromszékról a Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság által valósnak tartott adatokat tüntette fel, azaz a megyében 154 fertőzöttet tartanak nyilván. A központi összesítés szerint Háromszéken az elmúlt napokban nem azonosítottak újabb beteget, és az áldozatok száma sem szaporodott.

Az elmúlt huszonnégy órában országos szinten 351 új koronavírus-fertőzést azonosítottak, így a betegek száma elérte a 8418-at. Az áldozatok száma 417-re emelkedett, a gyógyultaké 1730-ra, intenzív osztályon 248 pácienst kezelnek.  A legtöbb eset továbbra is Suceava megyében (2019) és Bukarestben (977) található. Intézményes karanténban 19911, házi elkülönítésben 47139 személy tartózkodik.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint jobban vagy rosszabbul fog élni az új évben a tavalyihoz képest?eredmények
szavazatok száma 467
szavazógép
2020-04-17: Közélet - Farkas Réka:

154 beteg, három elhunyt Háromszéken

Jelen pillanatban 154 koronavírussal fertőzött van Kovászna megyében és eddig hárman hunytak el a COVID-19 vírus okozta szövődmények miatt – derült ki a megyei közegészségügyi igazgató, Ágoston László, péntek esti tájékoztatójából. Eddig Háromszéken 1997 tesztet végeztek és a betegek közül 19-et gyógyultnak nyilvánítottak.
2020-04-17: Belföld - :

Átlagon a betegek száma

Az elmúlt huszonnégy órában 328 új beteget azonosítottak országszerte, így a koronavírussal fertőzöttek száma elérte a 8746-ot. A stratégiai kommunikációs törzs (SKT) legfrissebb adatai szerint Háromszékről nem jelentettek újabb esetet, Kovászna megyében továbbra is 154 beteget tartanak nyilván.