Eltűnt férfit keresnek

2020. április 27., hétfő, Közélet

Április 12-én ismeretlen helyre távozott gelencei otthonából Barthos Béla. A 67 éves férfit a rendőrség, illetve önkéntesek is keresték lakott és erdős területeken, tegnapig sikertelenül.

Kérik, aki látta vagy hollétéről tud, jelentse a 112-es sürgősségi hívószámon. A férfi 175 cm magas, 85 kg, sportos testalkatú, őszülő haja rövid, szeme barna. Eltűnésekor kék dzsekit, fekete nadrágot és cipőt, világoskék kalapot viselt. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1290
szavazógép
2020-04-27: Közélet - :

Osztják a csomagokat Sepsiszentgyörgyön

Feszített tempóban zajlik a sepsiszentgyörgyi önkormányzat által a megyeszékhely lakosainak a koronavírus-járvány megfékezése érdekében összeállított egészségügyi csomagok szétosztása – tájékoztatott csütörtökön Antal Árpád.
2020-04-27: Világfigyelő - :

Célkeresztben Magyarország

Nemzetközi brigádok célkeresztjébe került Magyarország – állapította meg a XXI. Század Intézet, mely legfrissebb elemzésében felidézi, hogy 73 európai közszereplő aláírásával felhívás jelent meg, amelyet a CIVICO Europa nevű transznacionális civil szervezet közölt a kontinens 19 lapjában, Magyarországon a Népszavában, és amely azt a sommás megállapítást teszi, hogy „két vírussal küzdünk, az egyik Orbán Viktor politikája”.