Egyre több a gyógyult Háromszéken

2020. május 15., péntek, Közélet

A járvány kezdete óta 164 koronavírussal fertőzött háromszéki gyógyult meg és hagyhatta el a kórházat – derült a kormánybiztosi hivatal péntek délutáni közleményéből.

A közegészségügyi hatóság adataira alapozó tájékoztató szerint a járvány kezdete óta megyénkben 228 igazolt esetről tudnak. Az eddig elvégzett tesztek száma megyénkben megközelíti a 3500-at. Intézményes karanténban 171-en várják a laboreredményeket, otthoni elkülönítésben pedig 245 személy állapotát követik. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2075
szavazógép
2020-05-15: Belföld - :

Kétszáz alatt az új esetek száma

A stratégiai kommunikációs törzs (SKT) mai jelentése újabb két háromszéki koronavírus-fertőzéses esetről tájékoztat, az SKT adatai szerint a megyében 228 személy fertőződött meg a járvány kezdete óta.
2020-05-15: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Megnyílnak a parkok és a futópálya

A szükségállapot ideje alatt bevezetett intézkedések többsége egyelőre érvényes marad a vészhelyzetben is, a koronavírus-járvány ugyanis nem múlt el – figyelmeztet a sepsiszentgyörgyi önkormányzat.